Læs dagbog

All we have to fear, is fear itself

En side i dagbogen "Det der sker."
Skrevet af Netas 19. marts 2020 17:41

Det er efterhånden svært at finde substans i de bekymringer man har valgt at fokusere på, når der kun oplyses hvor mange der er smittet, men ikke hvor mange der reelt er blevet raske igen, og i øvrigt, om samme patientgruppe i et forløb med benign influenza eller lungebetændelse havde givet et andet resultat?

Når dette forløb en dag er overstået risikerer man både at en stor del af befolkningen vil have brug for psykologhjælp, til PTSD efter corona-epidemien. - At mange sidder og bekymrer sig unødigt efter at have krammet deres gamle bedstemor, selv efter Coronaen. - eller at vi er bange for at vise hinanden kærelighed, berøring etc. - Kierkegaard skelner mellem frygt som er knyttet til et specifikt scenarie, og så angst som er det genstandsløse. Vi må håbe at det ikke udvikler sig til det sidste.
Ellers ender vi med at ofre sjælen for at redde kroppen.

Mine bedste ønsker for fremtiden til alle.
Netas

Kommentarer fra andre brugere

Hej Netas

Jeg ved ikke med DK, men på verdensplan har jeg hørt, hvor mange der er blevet raske igen. Var det omkring 80.000? Ja, vi har brug for at høre de gode nyheder også.

Jeg tror også, at mange vil gå ned på det her og sidde tilbage og måske frygte, at det vil ske igen. Mig selv inkluderet måske. Det er en væmmelig situation, vi er i. Men jeg synes, vi er gode til at stå sammen, og det må vi glædes over.

Bedste hilsener fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. marts 2020 17:52