Læs dagbog

ensom og alene

En side i dagbogen "Igen og igen og..."
Skrevet af PernilleH 10. januar 2018 08:27

Jeg havde ferie i sidse uge. Inden jul havde jeg besluttet mig for en ferie uden rejser, planer eller andet, så jeg kunne slappe af og få noget ro på.

Men jeg endte med at føle mig virkelig rastløs, for jeg var meget alene og syntes det var lidt svært at tage mig sammen til at få lavet noget.

Jeg har været ret ked af det. Jeg savner stadig min ekskæreste og jeg føler tit et tomrum.

Det gør det endnu sværere at mange af mine nærmeste er igang med at flytte sammen, få børn eller flytte væk.
Jeg føler at alle andre udvikler sig, mens jeg igen sidder alene i min lille lejlighed uden udsigt til forandring.

Et eller andet sted ved jeg godt, at noget af forandringen skal komme indenfra. Der er nogle ting jeg gerne vil arbejde på, blandt andet nogle uhensigtsmæssige mønstre. Det er en stor opgave der kommer til at tage lang tid og kommer til at kræve at jeg virkelig arbejder for det.

Jeg vil gerne arbejde for det, for jeg vil gerne kunne skabe den forandring jeg gerne vil opleve, så jeg kan finde lidt mere ro.

Jeg tænker på om jeg skal prøve at flytte i kollektiv eller til København, for at møde andre på min alder der er alene. Jeg ved bare ikke om jeg tør.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Pernille

Jeg synes, du er god til at reflektere over dig selv og din situation. Det svære er måske at omsætte det til handling? Sådan oplever jeg det i hvert fald hos mig selv. Men jeg synes, du er godt i gang, og jeg er sikker på, du nok skal komme i mål. Måske tager det tid, også længere tid end du har lyst til, men så kan det til gengæld være, at det bare bliver rigtig godt.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 10. januar 2018 15:04