Læs dagbog

Hvad skal jeg skriv

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 1. oktober 2020 13:01

Jeg ha en gode effemidag hos min ven til kaffe. Ellers ha jeg det som jeg nu ha haft i lang tid og det skal nok gå. Jeg kan godt styre min lyst og jeg kan godt hold afstand fra min selvmordstank. Jeg ha tit selvmordstank og ha der af lært af lave med dem men noge gang er de bare for maget og lidt svært at tag afstand fra men jeg ha ikke nåde af gør det med en od piller det tør jeg ikke ha hjem ha jo før tag to od. Men jeg vil ikke mere noge sind ta en od piller fik nok af de Smår 38 timer på sygehuset.
Jeg er så glad for olanzapin som min faste medicin det hjæpl mig til af tage min ting jeg for det mod. Men som pn er det ikke godt. I weekenden skal jeg ikke nåde kun slap af.
Måske ryd lidt op. Om min tanker jeg føler også jeg ikke er gode nok og er ked af jeg ha det skidt men jeg overlever det jo nok og jeg ha da lyst til af søg hjæpl på psyk men gør det ikke da jeg ga et job af passe og mit job er med til af hold mig op selv om det kun noge timer om dagen ( kom helt and på hvad dag det er noge dag er det 4.5 ander 5.5 timer og så en dag hvor det er 5 timer) ellers skak jeg i seng ikke alt for sent da jeg skal op kl mit om natte kl 4. Står alt tid om 2 timer før jeg skal møde når jeg møde tidlig skal lig havet bad og kaffe. Jeg ved jeg hves jeg tag på psyk bliv jeg helt sikke afvist det ha jeg ikke lyst til af brug mang timer på både af tag der hen og vendt på af tal med en læge. Jeg ved jeg nok skal kom op af det igen der gå nok nåde tid så ha jeg det sikke godt igen. For på psyk der vil jeg ikke hen igen. Og jeg gid ikke brug akutteam tal bare om pn og det hjæpl ikke på mig og jeg vent på af de ringe som de gør på lørdag ved 13 tiden