Læs dagbog

Hvorfor skulle jeg hver indlagt og ensomhed

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 2. januar 2021 17:29

Ja jeg ha ikke får det bedre med min selvmordstank de er der endnu og det går ikke den rigtige vej men jeg kan endnu godt tage afstand fra selvmordstank og min selvskade lyst. Det er lidt hårdt at skulle tage afstand fra selvmordstank. Som sagt kan jeg endnu godt hold dem ud og jeg ved som sagt heller ikke hvad psyk skal kun gør for mig jeg ha jeg næsten alt tid min selvmordstank og jeg vil heller på job ind af hver indlagt. Jeg ha også en aftal på tirsdag om et stede jeg måske skal går i og høre hvorfor jeg er for frisk til af får en kontaktperson men jeg ved nu jeg vil klag over svar med det samme. Elkers skal jeg ikke så meget i dag prøv af bliv ved med af hold min selvmordstank ud selv om jeg er ved af får nok af dem til tider skal det nok går. Jeg spiser lidt selv om jeg ikke ha den stor appetit dog kun let mad. Jeg vil som sagt heller på job ind af hver indlagt. Det også lidt på grund COVID-19. Og i må godt svar på hvad skulle det hjæpl af søge hjæpl til en ting man alt ha de kan jo kun giv mig et par dags ro og så begynder det forfra igen med tanker. I dag ha jeg mest lyst til af lukke mig ind og biv der og vare hver i min seng.
Jeg ved det nok skal går jeg får det alt tid lidt skidt når jeg ha lidt mere fra fra job ind nomal weekend. Jeg håber lidt det hjæpl af jeg skal på job igen. Der går nok en 2-3dag der plejer det af hjæpl lidt på min tanker. Man kan godt undgår psyk selv om man ha selvmordstank bare man kan tage afstand fra dem. Selv om jeg er lidt ked af jeg ha det sådan her som jeg ha det skal det nok går. Jeg ha heller ikke nogen hovedpinepiller hejm det tør jeg ikke ha da jeg før ha tage en od piller. Jeg vil selv sige jeg ikke ha brug for hjælp fra psyk. Der er sikke ander der ha mere brug for hjæpl ind mig jeg kan jo godt tage afstand fra selvmordstank så hvorfor brug min tid på af skulle tage til Hillerød for så af bliv afvist. Jeg vil Helle giv plas til en der mere ha brug for af hver indlagt. Jeg ser det som en gid ting jeg kan endnu godt tage afstand fra selvmordstank så igen hvorfor så søge hjæpl. Selv om jeg er ved af får nok af min tanker så hold jeg ud så godt som jeg nu kan.
Ja jeg er også en del ensom. Jeg savner noge venner ha ikke så mang tilbage kun nogen får. Jeg savner også en kæreste nogen gang en af del live med. Jeg ha hver single i 2 år og 3 måned effer hånde. Jeg tro ikke jeg find kærlighed igen. Må bare lære af jeg ikke ha så mange venner og af jeg ikke find kærlighed igen. Hvad skal man kun gør ved af søge hjæpl på psyk de kan jo ikke hjæpl med ensomhed og det med kærligheden. Jeg vil heller på job selv om det kun er nogen timer jeg er på job så hjæpl det maget på min tanker af jeg kan komme på job.