Læs dagbog

Sådan gør man det og nåde mere

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 2. april 2023 09:29

Ja så sidder man her i sin sofa og tænk over nogen ting.ja jeg ved godt jeg nogen gang drikke alt for maget og ryger nok også alt for mange smøger.
Ja jeg spise mad dog kun en gang om dag noge gang to dog drikke jeg en dele kaffe elsker kaffe.jeg er så glad for min kat joy selv om hun noge gang er lidt for maget når man skal sove og vil kæle.jo da jeg har da lyst til af sige fuck det det hele og bare gøre det men jeg vil ikkevgør det grund min kat og min familie.jeg et ked af en dele ting jeg må jo bare ind se jeg ikke find kærlighed igen.jeg skal ikke på psyk hvad skal de kun gør. De kan jo ikke gør nåde for mig har jo hver der så mange gang. Og det med kærlighed kan de jo ikke hjæpl med. Selvmord hjæpl inge ting det er så dum af gør derfor vil jeg aldrig gør det på den måde så heller har en lort liv. JA JEG ER MISBRUG ER DET FOR AF MIT LORDT LIV UD OG GARVSÅ ONDT I HELE MIN LORDT KRUP

Lige nåde mere

Jeg kan ikke mere må bare hold ud er bare ked af jeg ikke kommer til af find kærlighed igen.
Ja det er en af grund til jeg over vej af gør det men jeg vil som sagt aldrig kun find på af gør det.
Jeg har jo en familien der hold af mig og jeg har jo min kat. Som sagt drik jeg nok alt for meget nogen gang men det er jeg nødt til for af hold mit liv ud.
Jeg jo prøver datingsider også på Facebook man får svar og så får man også et pænt nej tak.jeg er ikke ung længe godt kun hver jeg 40.5 år. Jeg har da periode hvor jeg har det ok med af hver single men der er også periode hvor jeg bare savner en kæreste.
Som sagt hvad skulle det hjæpl af hver indlagt de kan jo ikke bare hjæpl en der bare savner en kæreste og de kan jo bare ikke find en til mig.
Jeg er jo ikke til fare for mig selv. Godt hver der rygeren dele øl ned nok omkring 8-10 men jeg komme da op og pas mit job godt hodtbhver det et hårdt af kommer op men kaffebhjæpl mig til af bliv frisk.