Læs dagbog

Nej til antidepressiv

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 4. april 2021 11:53

Det går ikke godt ha det ikke så godt lig for tiden. Jeg ha min selvmordstank endnu og er ved af får nok af dem. Jeg ha drukket en del øl for af hold det hele ud. Men jeg ha som sagt ikke lyst til af skulle hver indlagt igen kom jo hjem for en ugen siden i dag. Jeg hold ud så godt som jeg kan. Jeg ved som sagt ikke hvad psyk skal kun gør for mig ande ind nogen dags ro. Jeg ha bare ikke lyst til af skulle hver indlagt vil 100 procent heller pas mit job ind af jeg vil hver indlagt på psyk. Selv om det ikke er så mange timer jeg er på mit job så hjælp det nogen gang af jeg ha nåde af skulle op til. Jo jeg drikke lidt for af hold min selvmordstank ud. Jeg ha ikke røg hash i lang tid ryger det kun når jeg ha det godt. Jeg ha endnu ikke får en ny tid i distrikt psykiatrie komme jo nok på et tidspunkt.
Jeg skal nok får det bedre med min selvmordstank tager nok bare nåde tid. Jeg ryger tit ned som sagt når jeg ha ferie eller mit job er lukke ned og jeg ikke ha nåde af skulle op til. Jo jeg er da lidt ked af mig selv over jeg ha min selvmordstank men jeg må bare prøv af hold ud så godt som jeg nu kan og får det bedste ud af det. Som sagt ha jeg ikke lyst til af skulle sige til mit job af jeg er bliv indlagt på psyk og hver syg fra job mit job hjæpl lidt på min tanker og jeg ha nåde af lave. Jeg ha jo alt min selvmordstank så jeg ved ikke hvad det skulle hjæpl af hver indlagt. Jo jeg er en del ensom ser ikke nogen personer for tid og det er ikke sind november jeg ha hver til fest. Jeg drikke da for mig selv. Jeg skal jo nok får det bedre med tid må bare tage den tid det tager af jeg får det godt igen. Jo jeg gør som sagt brug af min pn selv om det ikke hjæpl ret meget. Tro lidt jeg måske skulle får antidepressiv igen selv om jeg ikke er maget for det da jeg får slem selvmordstank af det som bivirkninger. Det fik jeg af det sidste jeg fik antidepressiv og jeg røg ind og ud fra Pam. Ellers skal jeg ikke nåde i dag udover af vaske tøj og bare slap af i dag. Jeg sige selv om man ha selvmordstank så behøver man jo ikke hver indlagt på psyk. Jeg synes selv jeg ha hver indlagt nok på Pam. Som sagt ha ikke lyst til af hver på Pam. Det skal jo nok går jeg har da før selv komme op igen ude af jeg ha hver indlagt så mund ikke jeg godt selv kan komme op igen.

Kommentarer fra andre brugere

hey du som jeg jo altid siger op med snuden ,du skal nok få det bedre , lyt om morgnen ,til fugle sang det ska l nok blive bedre ,og nu er foråret kommet , d u skal snart p å job igen gen ,så de sorte tanker skal nok , gå væk tro mig p å det nu

Skrevet af cathrine, 4. april 2021 15:51