Læs dagbog

Selvmordstank og selvskade tanker

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 4. december 2019 16:53

Blodprøver fik jeg tage i dag men ikke ekg som de ellers ha sage.
Ha det ikke godt men jeg hold ud jeg ha jo ferie til på mandag så det dejlig i morgen komme min kontaktperson.
Og skal ud og spise med en ven.
I dag ha jeg rat mange selvskade løst og lidt selvmordstanker ikke nåde af gå til psyk med da jeg kan tage afstand fra min tanker selv om jeg noge gang bare ha løst til af skære i mig selv eller tage en od piller derfor ha jeg ikke hovedpinepiller hjem da jeg før ha tage 2 od en hvor jeg ikke søgt hjæpl og en hvor jeg søgt hjæpl. Jeg håber jeg kan hold min tank ud de er ved af bliv lidt for meget men hold ud så godt som jeg kan selv om det til tide kan hver svært af hold min selvskadetanker og min selvmordstank ud. Det værste der kun ske er af ryge på antidepressiv tro kun det vil gør det hver da jeg får bivirkninger af dem som forværre min selvmordstank maget og jeg er ikke en der tænker over hvordan jeg skal gør det men bare gør det.
Men jeg ved jeg ha det som da jeg var på psykiatrisk skadestue hvor jeg bliv afvist så jeg gid ikke skadestuen hvor jeg ved jeg bliv afvist da jeg kan tage afstand fra min tanker selv om jeg føler de er hver ind da jeg for en månde sind var på psykiatri skskadestue.
Jeg føler lidt de ikke kan gør nåde for mig så hvorfor tage afsted når man ved man bliv afvist.
Jeg får jeg hjæpl i distrikt da næste en måned til jeg skal ha lægesamtal jeg ved jeg kan hold ud ellers må jeg prøv af hold ud så godt som jeg kan.
Ellers ha jeg det godt som man nu kan ha det med selvmordstank og selvskade tanker ved det Hele nok skal gå. Og hves det bliv for maget må jeg bare tage ting som de nu er.