Læs dagbog

Syg lordt

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 5. juli 2018 10:30

Ved godt jeg er en syg i hovede
person.

Jeg kender kun til af hver syg fik min første diagnose 5 min gamle så det er 17-09-1982 kl 15.50 .

Jeg ha prøve af sige min føllers til min læge svar kom nok .
Er af grundene til jeg ikke gid brug tid hos læge på det . Ved godt min største ønske ikke kom til af ske med diagnose må lære af in ser jeg vil alt ha skizofrnuform og sådan er det bage.

Jeg skal lære af styr min selvskade med af slår mig selv min forlovede bliv bange for mig er bliv. Berder til det .det er med knyttet hånd jeg gør det .
En ting jeg er bliv god til min OCD med dørhåndtag ta ikke 5 gang nu men 2 gang dog ikke hver gang jeg låste døre .

Min føler med jeg er født til nåde stor er nåde man må lære af leve med når man ikke bliv tag alvorlig .

Det med af jeg ha løst til af kast op effekt mad eller drikke ha jeg tænk af får en tid DF ord hos min læge og får hjælp ha do ikke gjorde det men jeg hold ikke til det i længden .

Jeg skal ud af min krise må tage den tid den ta .

For hjælpen skal jeg ha på en eller nåde andet
Om min selvskade jeg slår mig som sagt når jeg bliv sur irriteret og når jeg eksempelvist når jeg dø i et ps spil eller brand i FIFA også noget gang for af straf mig selv . Det værste jeg ha ud over min lyd er min læst til af når jeg ha spist og drukket nåde af jeg skal ud og kast op kom en finger i halsen .

(Jeg ha som sagt. Mange gang år tilbag dage det til psyky og min læge men ikke noget hjælp .)

Føler mig på et sidespor ang løst til op kast .
Føler hel mit hoved køre rundt og lyd er der slem ha får pn hjælp lidt .Kommentarer fra andre brugere

Hey Punk.

Jeg kan læse du vil ha hjælp, men ikke rigtig for det? Måske er der for mange ting, til at de kan hjælpe dig? jeg ved det ikke, men det med at gøre skade på dig selv, kender rigtig mange til, det handler jo nok om at man hader ens selv, og det samme gælder måske osse med maden? el. har du andre tanker når du kaster op? Jeg kan anbefale dig at bruge vores brevkasse herinde, de kan måske gi dig svar på nogle af de spørgsmål du går rundt med? Og flot med din OCD, det er nemlig rigtig at vi skal gøre modstand og ikke lade os styre af de ritualer, jeg for alle mine symptomer når jeg er stresset, og skal ha alting liggende lige, + tal på fjernbetjæningen, ellers så siger min hjerne at min datter dør:/ men vi kæmper og jeg syntes stadigvæk du er sej ved at skrive, selvom det er svært at holde fokus nogle gange:)

Sender et knusss
Juze:)

Skrevet af juce, 5. juli 2018 19:20

Tak juice men ha før skriv til brevkasse men ikke får svar . Jeg ha kun løst til af kast op jeg ha ikke gjorde det. Men skal prøv af går en tid og tal om det med min læge

Skrevet af Punk3000, 5. juli 2018 19:33

Hey igen Punk:)

Ok ja det er ikke altid man for svar, de for jo mange spørgsmål, og har måske ikke nok til at besvare dem:/ Og du har ikke kastet op? det er flot, så en tur til lægen ville nok være en god ting. Eller din psykiater, hvis du har en? Du skriver om stoffer på din profil, det er virkelig stort af dig at advare andre unge imod at prøve det:) Du har måske en stof /skizofreni? Det er en svære diagnose:X og jeg håber du en dag måske kunne få det bedre og være med i kampen om at ændre synet på stoffer her i danmark:) At lave fordrag evt. ? for de unge er ikke bange for at æde en pille el. 2. min onkel døde som narkoman, og jeg har altid selv været bange for at tage det. Men jeg håber du for en god aften, jeg har mavepine og lukker nettet, pas på diiig ok?:)

Knusssss
Juze.

Skrevet af juce, 5. juli 2018 19:44

Jeg ha en diagnose som hedder organisk paranoid sindslidelse (skizofreniform ) jeg er ikke stolt af jeg var ung og dum ned stoffer . Jeg hara ikke noget psykiater . Min ene onkel to sit liv selvmord . Og ja jeg ha førsøgt af begå selvmord 2 gang jeg ha hver inlagt 14-16 gang jeg røg in og ud dog med måneder mellem rum dog var det noget dag mange af det 2 lidt lang 1 14 dag og en lidt over en måned .jeg ha hold mig væk fra psyk effekt min først gang jeg var indlagt i over 2 år. Jeg er kom ud af min depression . Ha kun min skizofreniform som diagnose nu som jeg er utilfreds med

Skrevet af Punk3000, 5. juli 2018 19:52