Læs dagbog

Hvordan det går og job og kan jo godt

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 5. oktober 2020 10:19

Som jeg ha det jeg er jo ked af mig selv jeg ikke den store lyst til af spise men spise dog lidt mad. Jeg miste lyst til af hver mig selv og ikke ser nogen.
Men jeg ser da nogen selv om jeg ikke får det dårlige. Jeg ha det også lidt godt af af ser min ven Ellers ha jeg vil jeg jo ikke kom så maget ud kun når jeg er på job jeg komme ud. Jeg er også lidt ensom ked af jeg ha det skidt og ja jeg ha også lidt tanke om selvmord men det ha jeg jo alt når jeg ha det skidt. Jeg ha prøv af brug min pn alt hvad jeg ha og det hjæpl så ikke men jeg jo akutteam men lad dem ringe til mig og jeg vil ikke brug psyk da jeg godt vil på job det hjæpl lidt af hver på job. Jeg ved jeg nok skal kom op igen på en tidspunkt.
Det skal nok gå.
Ellers må jeg bare vendt på dp hves jeg skal der igen ellers må jeg tal med min læge om det. Jeg ved bare jeg ikke ha overskud og tid til psyk og jeg galle ikke lyst tid af hver der vil så godt på job og mit job hold mig i gang. Jeg ved Helle ikke hvad psyk skulle kun gør.
Jeg vend på svar endnu om borstøtte tal lig med min kontaktperson fra det herberg jeg bor på og han vil så ringe og høre og så ringe til mig.
Men ellers skal jeg ikke så meget i dag ud over jeg skal på job kl 13. Ja jeg ha haft overvejer psyk men kom fra det igen jeg vil så godt på job og ha nåde af står op til.
Det hjæpl lidt af hver på job.
Ja og jeg drikke lidt men det også kun en 4-6øl når jeg skal på job og nåde mere når jeg ha weekend der er det hver 2 uge er det mest whiskey jeg drikke med cola når jeg er samme med min ven. Jeg håber når akutteam rige på fredag af de ha henvist mig til dp ellers må jeg brug min læge og sige ting til hen hvordan de er eller skriv til hen det ha jeg gjord før. Jeg kan jo godt tage afstand fra selvmordstank så det er jo godt jeg kan det. Så hvorfor brug tid på af tage på psyk. Bliv jo bare afvis for de jeg kan tage afstand fra selvmordstank så jeg må bere hold ud til jeg måske skal i dp.