Læs dagbog

Helle ikke og mim ting

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 7. oktober 2020 14:17

Ha Helle ikke får sove godt i nat for mange tanker men det gå nok. Haft en gode dag på arbejde. Ellers ha jeg det som jeg ha haft en måneds tid nu.
Gå lidt bedre med min lyst men ikke så maget. Min tanker ha jeg det mest af tiden. Er bare lidt ked af jeg ha min selvmordstank og min selvskade. Jeg er bliv lidt bedre til af ikke af slår mig selv så det jo godt. Jeg vil Helle hver på arbejde ind jeg vil hver indlagt da jeg ha nåde af står op til og er jo gald for mit job det giv mig nåde af lave i noge timer kom helt and på hvad da det er jeg er på job. Jeg som skriv før ha ikke noge hovedpinepiller hjem det tør jeg ikke hav da jeg før ha tag od med dem. Min selvmordstank er noge gang så jeg ha lyst til af tage på psyk og ander dag lig til af hold ud. Ellers skal jeg hjem til en ven og ha kaffe som vi alt gør hver onsdag. Og på vej hjem skal jeg køb ind til mad ved ikke hvad jeg skal lave det må jeg lig se på når jeg komme der hen. Jeg skal nok kom op fra det sort hul jeg er i lig nu. Jeg gid ikke akutteam det ral bare om at tag pn og min pn hjæpl ikke.
Jeg ha også i dag hver samme med min kontaktperson fra herberg så det var jo godt ha ikke set ham sind den 14/09 var godt af ha ser hem.