Læs dagbog

Ikke antidepressiv og hvordan

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 10. januar 2019 11:58

Ind til nu ikke antidepressiv medicin skal lig se hvordan krise er før de tør giv mig det da jeg kun får det maget hver og det er nok bedste.

Skal ha ha en samtale. I morgen hvor min bror er med.

Ellers gå det som det gør lig for tide
I morgen bliv en hård dag da det er 4 månde sind min forlovet døde og om 5 dag er det så et halvt år med min mor.

Som ordsprog sige man kan ikke komme længere ned in man in jeg var men jo det kun man godt.

Først miste sin mor så sin elskede også bolig og så job tænk af miste så maget det er mere ind hvad man kan hold til og ryge ned.

Ind for et halvt år er jeg gåre fra af ha det godt dog med lidt paranoia til af får en krise og lidt depression til af hver maget bang for en selv.

Da jeg er den tybe der ikke tænk over hvordan jeg skulle be går selvmord men får løst til af handle på de ide min tanker giv mig. som af tager en od piller hoppe ud foran et tog.men jeg ha en tanke der siger mig jeg ikke skal gør det (som om der er noge der pas på mig) tank er jeg ikke vil ødelægge andres liv med af jeg skulle hop ud foran toge.

Jeg søgt hjæpl den gang før det vil gå galt skulle nok ha tage afsted noge dage før.
Jeg skal find nyt flexjob ind for kort tid effer 1/4-19 for det vil ikke gå jeg ikke ha nåde af står op til. Jeg vil drikke alt for meget og nok også ryger alt for maget hash.

Glad for jeg er indlagt også på grund af jeg slip for mit job. Jeg er jo bliv opsagt og ha ikke samme løst til jobbet ha ikke samme glæde ved jobbet som før den 28/12-18 kl 10.45.

Jeg skal nok får det bedre men hvad når.

Bolig vendt jeg svar på om 25% så er det hjem så jeg ikke er hjemløse.