Læs dagbog

Måske i distrikt psykiatrien og i aften

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 10. oktober 2020 12:38

Jeg sove da lidt bedre i nat så det var ok selv om jeg vånge kl 7.30. Ja så bliv det bare om distrikt U80l6-08790 psykiatrien vil hjæpl mig akutteam ha send mig der til vendt bare på en tid. Ellers gå det som det alt gør ikke godt ha en del selvmordstank og lidt selvskade. Men jeg ha ikke overskue til af jeg gid brug psyk eller tid vil så godt på mit job da det hold mig i gang og jeg ha nåde jeg skal op til. I dag skal jeg hjem hos en ven og lave gode mad flødekartofler dog købe og culottesteg. Og bagefter skal vi ha hygge druk. Jeg ved det bliv hyggeligt af hver samme med min ven. Vi bliv 3 der skal spise samme. Jeg ved jeg er stærk og jeg kan jo godt tage afstand fra selvmordstank. Selv om det noge gang er for maget med min selvmordstank og jeg ha lyst til at tag på psyk.
Jeg gid ikke brug psyk mere ha hver der nok og de vil jo Helle ikke hjæpl mig så hvorfor brug tid på af tag på psyk når de ikke vil hjæpl en.
Det skal nok bliv en gode aften samme med mine venner.
Jo akutteam ring først igen den 20/10. Jeg kan jo selv ring til akutteam hves det skulle bliv for maget men min tanker og lyst. Selv om jeg godt ved hvad de vil sige tag bare nåde pn og min pn ( olanzapin 5 mg eller 2.5 mg olanzapin) hjæpl så ikke.