Læs dagbog

Kan endnu

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 13. februar 2021 16:08

Det går ikke så godt med min tank men jeg kan endnu godt tage afstand fra selvmordstank. Jeg ha da også min ensomhed savner noge venner ha ikke så mange venner mere. Jeg savner da også nogen gang en af del liv med. Men jeg ha det ok med af hver mig selv så det går nok. Jeg skal nok får det lidt bedre nu hvor jeg skal på job igen på mandag. Jeg er glad for mit job selv om det ikke er så lang tid jeg er på job kom helt and på hvad dag det er jeg er der hvor mange timer jeg er der.
Som skriv før så ved jeg ikke hvad Pam skal kun gør ved min selvmordstank da jeg jo ha dem alt tid. En ting jeg er så glad for hvor jeg bor jeg ha næst alt ind for gå afstand så det er dejlig. Dog ha jeg kun 60 m til hvor tog køre men jeg høre det ikke så maget mere. Dog ha jeg lidt vej til job men det går jeg skal bare tag tog og går elles kun jeg bare tage bus men den tage for lang tid. Jeg vil ikke flytte væk her fra hvor jeg bor nu da det er et godt sted jeg bor da jeg som sagt ha kort vej til indkøb og en del ander butikker.
Jeg håber lidt af det hjæpl på min selvmordstank af komme på job igen. Som sagt ha jeg ikke lyst til af hver indlagt og jeg ha Helle ikke overskue til det. Jo jeg husk min medicin hver dag tage den hverdag kl 20 Ca. Jeg ha oplev en den ind for 3 år to dødsfald bliv hjemløse og tæt miste mit job der jeg bor nu er et dejlig roligt område søde naboer næste alt ind for gåben. Dog køb jeg næste alt på mit job. Dog ha jeg lidt vej til min læge skal med tog og bus men bus stop næste ved dør og nu ha jeg haft min læge sind 2006. Kun sikke godt find en ny læge her i byen men jeg er glad for min læge og hun kend mig og er god til af spørger ind til min med født sygdom jeg ha. Det ha Inge af alle de læge andre læge godt før. Jeg ha hver hos.