Læs dagbog

selvmord til december

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 16. august 2018 10:23

Så tal med med læge bliv udskriv i morgen selv om jeg ikke er maget for det man kan ikke gør så maget ved en krise .
Jeg er helt ud af den ved ikke hvor jeg skal bo fra december . Sikke et telt på en campingplads bliv sukke koldt .

Men jeg bruger min x til af får selvmordstanker på af Stan .

Jeg får føler når kommunen sige der de ting og jeg sige hves jeg bliv hjemløse så bliv det et selvmord og de sige må du ikke sige hvad er der ellers af gør jeg komme tilbage ø hves jeg kommer. Tilbage bor på gaden jeg overlevede ikke en dag .

For jeg ha tal med noge sagt jeg ha skriv mig op men er ikke brættet noge akut bolig .

Jeg må se tid and håber det bedste .

Føler Kommune ønsker af man skal begået selvmord hves de ikke vil ha man ta dit liv ha de hjulpet med nåde midlertidigt boliger.
Til december find de ud af hvad hjemløse hen kan kost et liv en person der er i job.ha ikke råd til de forslag de ha sagt det er fra 20.000/24000 kr .
Jeg må indse om jeg er i live til december eller jeg er op hos min mor

Nu kast jeg håndklædet kan ikke hold det ud alt det med boliger gå mig for maget på jeg op givet håbe om hjælp fra kommunen de er jo lig glad med en sige man skal leje ting man ikke har råd til .
Jeg høre til under en særlig gruppe ung og handicap grund min sygdom . Det er også lig glad med som skriv før er man et nr i kø og de lig glad med om man ta sit liv må se om jeg leve til den tid eller om jeg ha begået selvmord.
Undskyld jeg skriver lidt det samme

Kommentarer fra andre brugere

Hey Punk.

Er der en mulighed at kontakte kommunen, og fortælle omkring din situation? Så de måske kan gi dig en lejlighed el. hotel midlertidig? jeg tror ikke du skal uden for, det er du alt for dårlig til:( Forstår heller ikke de ikke vil beholde dig på psyk:( Men jeg kan forstå de ikke kan hjælpe dig med din livs krise, der skal du nok ha en psykiater, og gruppeterapi til hjælp. Selvom det føles uoverskueligt og angst provokerne, men forstå stadigvæk ikke psyk ik tager dig når du har så mange selvmord´s tanker, har du fortalt dem om dem? eller? Jeg håber du kan bruge noget af dette her, ville ønske du kunne få et værelse et sted, så du kan komme dig. Knusss Juze.

Skrevet af juce, 16. august 2018 12:18

Jeg ha prøv af sige hvordan det står til men ikke noget akut bolig og jeg kan ikke får nåde hytte eller en campingvogn eller hotel da jeg ha job. Jeg får Helle ikke noget bolig bag for de man er psykisk syg . Eller min med født sygdom.

Jeg ha sagt 10 gang mindst af hves jeg bliv hjemløs så. Bliv det et selvmord

Skrevet af Punk3000, 16. august 2018 13:02

Juce nu kan jeg hold afstand fra dem derfor vil de ikke gør nåde

Skrevet af Punk3000, 16. august 2018 15:45

Hej punk håber du finder ud af det med din psykiater det er ingen let situationen du er i jeg håber som sedvandlig en god snak med din psykiater mange mennesker klare sig selv om de er hjemløse det er selvfølgelig ik nået nemt liv følger du med i Felix og vagabonden en god serie hvor en hjemløs cykler rundt i Danmark for,at finde meningen med livet Felix er en rigtig sød hund en lille hund svensk dansk gårdhund lige som lille bror det er svært med selvmordsangreb men håber du holder ud og finder en mening med livet mange knus fra kirae

Skrevet af Anonym, 16. august 2018 16:39

Nu er der det jeg ha et job and jeg så ikke pas når man ikke ha noge boliger .

Skrevet af Punk3000, 16. august 2018 16:45

Hej punk3000.

Som tidligere skrevet vil jeg opfordre dig til at kontakte paragraf 110-115 herberger og foreligge din situation.
Ligeledes skal kommunen hjælpe dig. Jævnført serviceloven. Det er ofte ret dårlige tilbud får. Men de skal give dig et tilbud. Man har altid ret til at sige nej tak.
Mrn det udelukker ikke mulighed for at blive indstillet til andre muligheder. Du skal kontakte voksen psykiatrien og bede om hjælp. Eventuelt til vum udredning med henblik på indstilling til akut bolig. Du må give det en chance. Imens du venter må du forsøge at finde midlertidigt ophold logi. Eller kommunen social forvaltning hjælpe med at støtte op om dette.
Jeg vil ligeledes mene at du burde sygemelde dig.
Og så få undersøgt muligheder for en bolig indstilling som det vigtigste. Det kan kræve mange samtaler og er opslidende psykisk. Du skal bede din kommune. Som minimum at følge service loven. Hvis du har kp i psyk. Må du bede om at vedkommende kommer med til samtale. Som parts lef. Eller bisidder.
Du kan give samtykke til at de kan handle på dine vegne.

De bedste ønsker.

Skrevet af Frederik40, 16. august 2018 19:11

Du har 4 måneder til at finde en bolig og det burde sagtens kunne lade sig gøre.. Skriv dig op til alt.. 1 værelse, 2 værelser..
Ellers må der være nogle herberg eller noget i nærheden som du kan bo på imens du venter på en bolig..
At sige du vil begå selvmord pga du ikke har en bolig er lige voldsom nok synes jeg, når der findes andre muligheder.. Spørg om nogle har en campingvogn du kan låne måske..? Eller en sofa et sted ved en ven?

Skrevet af Anonym, 17. august 2018 09:12