Læs dagbog

Tidspunkt ska det nok går

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 17. februar 2021 16:00

Det går da lidt bedre og håber det bliv ved med det. Ellers har jeg haft en god dag på job selv om vi fik varen lidt sent i dag.
Det med min tanker er jeg ved af får nok af men jeg kan jo godt tage afstand fra dem. Det med ensomhed det må jeg lære af leve med. Selv om det godt kan hver lidt svært nogen gang af kun tager afstand fra selvmordstank men det går ind til nu. Jeg skal ikke så meget i dag bare slap af. Jeg glæder mig til i morgen når jeg skal i mit værested mad og kaffe som skriv før er jeg glad for mit værested. Det var godt jeg hader værested da jeg hade ferie det hjæpl lidt på min tanker af ha nåde af skulle hen til og ikke bare var der hjem. Jeg tænk ikke så meget mere på psyk jeg ved jo Helle ikke hvad de skal kun gør for mig ande ind et par dags ro til af får min selvmordstank lidt væk. Glad for jeg sage ja til det ja tak tilbud på job på øl til en gode pris og godt jeg ha min lillebror til af hjælp med af jeg kun bliv kørt hjem ed dem. Jeg ha prøv af ha 3 rammer øl med i tog det var lidt hård af ha med af gør. Min faster bliv glad da jeg også to en med til hen det var jo en gode pris 85 kr plus pant nomal giv jeg 99.95 kr hvor jeg køb øl og på job når den er på tilbud er det hves 105 eller 115 kr og job tag 39.50 kr for 6 stk så 15 kr er da også lidt penge. Det er ved lang tid siden jeg ha får Rygbrød til aftensmaden jeg ha lave mad til aften i lang tid måske 12-13 dag sind jeg ha lave Rygbrød. Jeg ha får lidt nok af Rygbrød da jeg hade leve af det i Ca 2 månder da jeg ha det med min lyst og jeg Helle ikke den stor appetit. Jeg ha da får lidt mere af min appetit tilbag så det jo godt.
Jeg håber lidt jeg kun miste min tanker. Jeg er bliv ret glad for min koffeinfri pulverkaffe da jeg ikke drikke alm kaffe efter kl 15 det dog ikke den bedste pulverkaffe men den er nu ok selv om den var lidt dyr tro det var 47 kr jeg elsker kaffe drikke en 4 krus kaffe om dag og lidt mere om torsdagen når jeg er i værested. Jeg skal nok får det godt igen på et tidspunkt.