Læs dagbog

Godt af jeg ha mit job

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 22. februar 2021 09:20

Det går da lidt bedre i dag. Dejlig det hedde job i dag så jeg ha nåde jeg skal i dag ikke ikke bare hver der hjem og lave Inge ting. Jeg fik vask tøj i går dejligt af det er gjort som jeg gør hver 14 dag. Jeg ha min selvmordstank endnu og de går op og ned med dem men jeg kan endnu godt tage afstand fra dem. Min ensomhed er ved af bliv lidt værre men det kan hver det hjæpl af jeg i morgen skal i værested og mødes med andre selv om det kun er 1.5 timer jeg kan hver der i morgen og to kop kaffe. Jeg håber lidt af jeg kan får lidt mere styr på min tanker selv om det til tide godt kan hver svært af hold dem ud
. Som sagt så ved jeg ikke hvad det skulle hjæpl af tag kontakt til psyk og hver indlagt. Jeg får det jo ikke så meget bedre af at hver indlagt kun noge dags ro og lidt styr på min tanker ikke så det er så meget bedre men kun lidt bedre. Jeg håber lidt af nu hvor det er ved af bliv forår af det hjæpl lidt på min tanker jeg er ved af får nok af jeg ha min tanker og af jeg KU bliv lidt glade. Jeg er ikke så glad som jeg plejer af hver. Jeg ha da en gode lejlighed bor tæt på næste af og jeg ha da et job så jeg ha nåde af skulle op til og ikke bare hver der hjem og glo.
Som skriv før så vil jeg også heller på mit job ind af hver indlagt selv om det kun er nogen timer jeg er på job. Det komme helt and på hvad dag det er om hver lang tid jeg er på job. Det hjæpl en del på min tanker af jeg ha mit job ved ikke hvad jeg skulle gør hves jeg ikke ha haft mig job. Jo jeg savner da nogen gang af ha en kæreste det er 2 år 5 månder 11 dag sind jeg ha haft en kæreste. Men jeg ha det nu også okay med af hver singel. I dag skal jeg bare lave nåde let mad da jeg først er hjem lidt over kl 18 når jeg er hjem så sendt gid jeg ikke lave det stor og jeg ha får nok af Rygbrød da jeg i lang tid kun leve af det da jeg ikke ha den stor appetit og jeg ha lyst til bare af spise for så af kast det op igen. Min lyst er næsten væk tænk ikke så maget mere på det med af spise og jeg ha får en del mere appetit tilbage. Jeg håber lidt af det bliv lidt bedre med min tanker. Nogen gang ha jeg bare lyst til af bliv hjem men jeg tage alt tid på job i hverdag da jeg må ud og lave nåde og jeg vil ser andre mennesker. Jeg er glad for af jeg ha hver på job hele tid. Hade jeg ikke haft mit job så var jeg nok går mere ned ind det jeg er nu. Men en lille ting jeg er glad for af både min mor og min forlove ikke skal opleve det vi ha nu det er jeg glad for det vil de ikke kun håndtere. En lille ting det er godt jeg ha mit job som jeg er glad for.