Læs dagbog

Knæk flim og lukke afdel opdateret

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 23. maj 2023 12:51

Ja nu måtte det ske jeg røg ned onsdag grun mim idiot af en chfe det er næste alt tid mig han går på af flexjober der er på job det sku også ander ind lig mig. Jeg er den ene der har en diagnose der er sjælden.
Det har også hver ene af grund til jeg har fuck lyst til af sige op og ander person på job.jeg er pt indlagt på lukke dog kun fordi der ikke er plas på åben afdeling.dog in til nu in til i morgen star op igen på min medicin.der har hver mang ting her på det sidste min fars død det med job tænk mage over ting.jeg drikke alt for maget i perioden. Det er tit ved af går glat før jeg søge hjæpl kom også tit til af drikke alt for maget og også lidt mod til det.
Det er jo før går galt.med od piller.
Hves vil tale hård stoffe så gar jeg ikke tage nåde side 2 januar 2009 hash måsk ikke tage i 3 eller 5 månde kan ikke husk det jeg brug hash som medicin det hjælp på min ryg men kun når jeg har det 100 % godt jeg drikke det så selv om der går nåde tid før man mærk det.har ikke tale endnu med min job ting bliv nok først torsdag og skal har hjæpl før lig nu komme det til af bliv grimme ord.jeg må bare tage det med ro nu vil jeg pas på mig selv
Jeg har mang gang brug min ferie på pam og ikke skulle ring mig syg dog er det 3 gang tro hvor jeg har måtte ring mig syg. Det med af sige lig pt både og på en måde har jeg lystvtil det og sige fuck det hele men også bliv da jeg har en dele gode kollegaer. Men må vi se hvordan det komme til af går med opstart af min medicin. Det kommer til af godt håber jeg og vi find løsning på de ting ja flim sage bare knæk måtte jo ske dog er jeg dum når jeg er ned og skulle bliv beder til af søg hjæpl men jeg har jo nogen ting ved min neurofibromatose tybe 1 som ting der er hverdag for mig som jeg skulle søg hjæpl til må bliv bede til af søge hjæpl. Min 2 leder er ked af ad jeg vil sige op den ene for står mig godt.

Jeg er en person der er gode til af lig en maske på og facade så det se ud til heg hsr det godt selv om det ikke pas sådan har det alt hver. Angående selvmordtanker så jeg ikke en der tænk over ting men en der bare gør ting når jeg har får nok og flim har sagt knæk og drikke mig mod til Pam det er før gang ind for 4 år hvor jeg ikke har hver lidt stiv tro effer joy død af jeg ikke har hver lidt stiv hver gang.
Lig nu går det dårligt med mang ting og det hjæpl helle ikke lig af mig ryg har det af lordt til og Helle ikke på det psykiske det gør det kun være det ok af det er den lukke selv om her er en dele uro ved det svær ikke fra i morgen af jo akt thmie har sagt det ikke er den stor hjæpl men det må jeg leve