Læs dagbog

det skal

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 24. februar 2021 14:01

Det går lidt op og ned i dag ellers ha jeg det okay. Det ha hver en okay dag på job selv om vi igen fik varer lidt sendt.
Jeg kan da endnu godt tage afstand fra selvmordstank selv om det er lidt svært af hold dem ud nogen gang. Det hjæpl maget af jeg ha mit job selv om det kun er 25 timer om ugen. Jo mit værested hjæpl også af komme i de dag jeg kan. Jeg skal måske lave kalveculotte og flødekartofler i dag da jeg sover lidt over mig i går så der lave jeg bare 2 forårsruller. Jeg håber lidt på et tidspunkt af min selvmordstank bliv en del mindre ind hvad de er nu. De plejer af bliv være når jeg ha weekend eller ferie. Dog gik jeg i værested da jeg hade ferie Sister gang. Ellers skal jeg også Bage 2 kage her i dag. Jeg skal nok får det godt igen det ha jeg gjorde før. Jeg tænk ikke så maget mere over hvad Pam skal kun gør for mig for jeg vil Helle pas mit job ind af skulle hver indlagt. Og man kan godt lad være med af brug Pam selv om man ha en del selvmordstank. Kage jeg skal lave er en sandkage med æbler og hasselnødder og kanelsukker. Det med mit job hvor lang tid jeg er der kom helt and på hvad dag det er mandag og torsdag er jeg der 4.5 timer trisdag og onsdag 5.5 timer fredag 5 timer. Jeg er så glad for mit job og de er glade for mig

Kommentarer fra andre brugere

Jeg oplever også mange op og ned ture idag, og dit opslag er noget af det første herinde der har fået mig til at føle mig mindre alene. Tak for det, og tak for at dele. Derudover, vil jeg elske at få opskriften på sandkagen med æbler og hasselnødder. :)

Skrevet af TF, 24. februar 2021 22:58