Læs dagbog

2 uge

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 25. september 2018 18:22

Så bliv det 2 uges dag for min forlovedes død det maget hård i nu og er maget ked af det i nu over det savner hen maget selv om det var bedst hun fik fred og slap for alt den sygdom.
Er pt inlagt på 1 uge ved ikke hvor lang tid jeg skal hver her .

Her er godt over belagt .

Håber jeg bliv udskriv når jeg ha det brede og ikke kun lidt bredere.

Jeg ha magt om øre det der gå mig mest på er bolig og den paragraf en skriv vat kun om bosted og kan ikke bruges til en skid .

Som skriv før føler jeg kommunen lig Fram ønsker jeg skal begået selvmord sådan føler jeg det de gang jeg ha tal med dem .
Ha både job og er syg .
Jeg overlevede ikke på gade



Kommentarer fra andre brugere

Kære punk kan godt høre du har det vanskeligt ,og har det rigtigt skidt os ,at du både har mistet din forlovede og mor inde for kort tid .Det er hårdt.Måske du skulle overveje ,at kontakte præsten her på nettet har jeg selv overvejet eller der hvor du befinder dig i den by du befinder dig ved ik om de har en præst du kan få til kaldt på psykiatrisk afdeling ,men det er da en start .Jeg håber ,at du kan finde lidt trøst selvom det er svært ,og ja det kan ,jeg sagtens sige ,men har selv mistet meget så ved had det vil sige .Men håber ,at lykken vender til dig os søde spink det for tjener du mange kærlige og varme tanker fra kira

Skrevet af Anonym, 25. september 2018 19:05

Punk

Skrevet af Anonym, 25. september 2018 19:06