Læs dagbog

Hash og distrikt psykiatrien og hvordan det gik

En side i dagbogen "live er ture op og ned "
Skrevet af Punk3000 26. oktober 2020 09:53

Er lidt stolt af mig selv med en ting er bare ikke sikke på hvor mange år det er om det er 10 år eller 11 år sind jeg to nåde til næsen. Jeg kan ikke husk om jeg to nåde i 2010 men er sikke på det er 10 år sind jeg to nåde. Hash ryger jeg kun nogen gang ryger en lille pind nogen gang dog ikke hver dag der kan gå lang tid i mellem. Dog ikke hver dag som da jeg bor på herberg der ryger jeg hver dag og drak også dog ikke det første tid da jeg bor der. Nogen gange når jeg er til fest eller ha hver i byen ha jeg da haft lyst til nåde til næsen men er komme fra det igen. Jeg er lidt stolt af mig selv over jeg ikke tag det i dag.
Da jeg to det var det hver weekend i 2-6 månder husknikke hver lang tid.
Så det i dag jeg skal i distrikt psykiatrien må ser hvad de kan gør om de kan hjæpl mig. Må husk af tale om hvordan Jeg nu ha det om min lyst og hves l hun spøge om min tanker. Ellers skal jeg også på job i dag dog først kl 13 til 17.30. Skal bare ha Rygbrød i aften. Jeg drikke lidt men ikke mange øl en 3-5 stk kun når jeg ha fri jeg drikke mig stiv og Ca hver ande weekend når jeg er samme med min ven. Jeg ses da med min ven hver onsdag til kaffe bare for af ser nogen i løbet af ugen det højst en 1.5 - 2 timer vi ses. Jeg ryger måske en lille pind en nogen gang højst hver 1-2 månde i mellem ha brug det hver dag også før jeg bor på herberg. Det var da jeg fik solian jeg brug hver da for af kunne sove. Jeg ha også hold mig fra hash i næste 4 år da jeg ikke brug det da jeg var samme med min forlovet. Men stop med det nej jeg hold mig til af ryger det nogen gang da jeg slap lidt af når jeg ryger det og det er jo Helle ikke så tit som jeg skriv jeg ryger det så det gå med kun af ryge som jeg gør nu mellem 1-2 månder. Skal nok skriv hvordan min først samtal den gang gik i psykiatrie.

Så ha man hver i distrikt psykiatrien det gik godt til samtalen og jeg skal tal med en læge om en uge. Det var en hele ny kontaktperson jeg ha får da min garmel er stop og det er også en hele ny læge. Så jeg er spændt på af ser hvad han kan gør for mig. Selv om det er 5 gang jeg er i distrikt. Ellers vil jeg bare hjem igen ha mig en kop kaffe og elles slap af til jeg skal med tog igen kl 12.32. Ellers skal jeg ikke nåde i dag/ aften. Jeg er glad for det gik godt og fik for tal lidt om hvordan jeg gå og ha det. Jeg ved det kom til af gå godt og tro godt de kan hjæpl mig.