Læs dagbog

Kære Muggie

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af RikkeMette 27. oktober 2018 10:41

Kære Muggie.

Håber enderligt at du har det godt , men ved at du har alt det du har brug for at og du trives.

Du skal vide at jeg respektere dit valg men du skal vide at jeg savner dig og den dag du er klar vil jeg stå og vente på dig, både i tlf og hvis du vil besøge mig så er min dør altid åben og du er den person som er mest velkommen.

Jeg kan godt forstå at du har mange følelser der fare rundt i dig pt og at det kan være svært at forholde sig til at du har en mor som du ikke ser men savner et eller andet sted, og at det er svært at rumme at vi har kontakt når vi ikke ses.

Du skal vide at jeg elsker dig min fantastiske søn og selvom det er svært så skal du vide at jeg har alle vores dejlige stunder i mit hjerte , helt fra da jeg så den første gang i 2006 og til den sidste gang i 2009, og da jeg fik den første sms fra dig den 30/8 2017.

Muggie hvis du nogensiden læser dette skal du vide at du har en mor som altid har elsket dig og som har kæmpet en kamp for at blive klar til den dag du kom/kommer uanset hvor mange år der går.


mange knus mor

Kommentarer fra andre brugere

Hej RikkeMette
Det går lige i hjertet det du skriver
Hvad med du sender det du har skrevet her på sms
til din søn eller et link hvor han kan læse det her
KH Luna

Skrevet af Lunaj, 27. oktober 2018 11:22

Hej RikkeMette

Jeg foreslår at du sætter alle brevene - du har skrevet her - i en mappe med fotos af dig og hans andre familiemedlemmer på din side igennem tiden.

En dag vil han kunne forstå brevene, og hjælpe ham igennem det afsavn han led i sine første år i sit unge liv.

Skrevet af Anonym, 27. oktober 2018 11:31