Læs dagbog

December Tanker

En side i dagbogen "Indviklet udvikling"
Skrevet af SimonSaiz1 21. december 2016 18:36

Det er en sær følelse af ensomhed, der fylder her til aften..

Burde være glad, lykkelig..

Alligevel er aftenen plaget af den type uro, der minder om ubehaget, som fra en storm i oprør fra bag regnvåde vinduer.. Man er sikker, men.. på en og anden måde fængslet, ude af stand til andet end stilstand og tålmodighed..

Det er det samme her.

Jeg er sammen med det menneske jeg elsker allerhøjest på denne planet, næsten hele tiden, og, ironisk nok maler det i mig på samme måde som stejle tandhjul.. - Det knaser, og jeg slides, næsten umærkeligt stille, ned i mit inderste..

Og i mit forhold til hende..

Det gør ondt.

Hun er alt hvad jeg har.

Jeg trænger til at rejse.. Virkelig.. Mærkelig forelskelse.. - Det er decideret sådan, at hun kan sige; "Hop", og jeg vil spørge; "Hvor højt..?".

Jeg elsker hende, men jeg er ensom..

I dag var jeg hos lægen.. - Jeg har IKKE hud-cancer. Jeg har IKKE nyresvigt (Fuck you, Google!) og den hoste jeg slås med kan, næsten helt sikkert, tilskrives almen influenza, så heller ingen lungecancer.

Er jeg hyponder, i parrentes..? - Dunno, men jeg har haft grund til bekymring, men der var intet at konstatere fra lægens side; jeg er sund og rask.

Livet på Øen i Søen går sin gang.. - Bornholmerne er et folkefærd, jeg aldrig helt bliver klog på, som så mange, der er migreret til øen.. - Er glad for at være her, somrene er noget nær guddommelige her, og hvis der er noget jeg er, er det sucker for somrene, men..

Der er stadig noget galt..

Ubehageligt galt..

Katastrofalt, i mangel af bedre ord..

For tyve år siden var jeg knægt på sytten; mine følesler så extreme, at jeg kunne sidde koncentreret, fokuseret og sansende, stirrende på, F. Eks. boblerne i en øl, nydende og absorberende lysets skær igennem glasset og de gyldne dråber..

Jeg kunne sidde til øllen blev mat og solen gik ned..

I dag..?

Inden i er jeg knust, ødelagt, men det indre liv, der før ville have sendt mig i et dyk på noget nær en måned, blæser kun som en rille i vandet, en brise, så mild i mit indre, at jeg knapt nok registrerer, at jeg har det dårligt..

Jeg er blevet menneske.. En almen, psykisk syg idiot, som de fleste andre, fuldstændigt blottet for indre liv..

What the fuck happened.............?????

Den historie håber jeg, at jeg kan fortælle på et tidspunkt, men nu..? I dette.. I denne aften.. - Nok er det at sige, at jeg trænger til ferie.. Trænger så.. gevaldigt til at komme væk. - Ikke fra kæresten, men.. Ja, ikke engang væk, men mere "TIL" noget. - Har ikke rejst i 15 år.. - ANER ikke længere om jeg er i stand til det; Mener, jeg er jo hverken 18 eller 26 som de andre gange jeg har rejst. Og jeg er eddermaneme svækket for tiden.. - Skræmmende. - Sommeren glæder jeg mig til, inderligt meget, men.. Jeg er bekymret.. Trump.. - Det er som om jeg konstant venter døden for tiden.. - Gider ikke have det sådan; trænger til mere, til liv, til at deltage og møde nye mennesker.. At have det SJOVT, til en forandring..

At have det sjovt..

Hvornår har mit liv sidst budt på buldrende latter og lykke i samværd med andre mennesker..?

Tror det er over et årti siden.. - Er eddermaneme så fucking seriøs hele tiden: DET ER FOR HELVEDE IKKE MIN SKYLD, AT FOLK ER NOGLE EFFIN' IDIOTER!!!....

Skyld.. At kvæle sig selv i det, fordi man som barn elsker verden så meget, og med al tydelighed kan se, at man selv bliver en af dem, der voldtager vores hjem..

Skyld..

".. Vi snakkede om det længe.. - Vendte hver en sten, og da vores rejse i ord var nået, konkluderede vi det eneste fornuftige; Vi kan kun være glade, kun være taknemmelige, kun elske det vi har, det, der er, og bede om styrke til at udrette den smule, der er vort at ændre.."

Fail..

Kæmpede for at redde planeten, men magtede end ikke at redde mig selv, og smadrede så fandens meget i processen..

Skyld..

...

Smid et smil på, Sims.. Smid et smil på og, som sædvanligt; sæt dig et mål...

Too bad, everything you touch turns to shit, isn't it..???

WAKE! UP!!!

Du er nået langt!

Du er kommet fra ILDEN til et fredfyldt PARADIS!!

Du har, for første gang, EN KVINDE, der ELSKER DIG, og som DU ELSKER!!

Stop whinin'!!

Ind i kampen, kammerat; Sæt dig et mål, sæt. dig. et. fucking. mål.

OG. GØR. DET.

.. Skal det være fitness..? Som i de sidste par uger..?

Er der andet..?

Vel..?

Så GØR DET!!!

Fín.

S.