Læs dagbog

.. When all the joy, within you.. DIEEES

En side i dagbogen ""
Skrevet af SimonSaiz2 31. januar 2019 04:32

Don't you need somebody to love..?

Don't you need somebody to love..?

Yearh, I do.

I DO love, but it's a one-way bond.

And yet, I need somebody to love..

I need somebody to love..

Vognen er den samme som den har været altid; det samme askegrå helvede, lagt som en emalje på det, der engang var en perle af rent.. - Det var før jeg overtog den..

Livet er lort denne morgen..

Sidder i natten, klokken er 4, og jeg har lige formøblet 6000 kroner fra gambling..

Det er så fair money; havde vundet dem alle sammen, og har stadig et totalt overskud på 8000,- men.. Det bed stadig.. - Har så ikke tabt en krone, satte 2000 ind, trak 2000 ud, var oppe på 8K totalt, og så.. Boom.. :(

Fuck it, det er ad pommeren til, men fuck den nabo jeg bor med; holder enormt meget af ham, men han er ludoman, bigtime, og han sidder og trækker mig ned med sig.. Det er fuldstændigt forfærdeligt..

Det er så ok; penge er sjove nok, men.. I alt det her, der er livet og kærligheden det vigtigste; der er simpelthen ikke andet.

Tomheden er total her til aften... Fuldstændigt total.

Ringede til en ho her for en time siden, og hun var frisk på at komme, men.. Jeg lyttede til hende - ku' høre hun var en pæn pige, det lå i hendes stemme, men kunne også høre, at hun havde det af pommeren til, led, og var ked af det. - Hun var ikke et godt sted; for følsom til at ha' det job..- Ikke fordi NOGEN skal det job, men.. Stakkels pige.

Lod det ligge.. - I gamle dage ville den skrøblighed og sårbarhed have tændt mig afsindigt; tanken om at tage hende, og tage FRA hende, ville have givet mig kæmpe lider.

Sådan er det ikke mere. Sådan er det overhovedet ikke mere. Heldigvis.

Jeg plejede at hade kvinder.. HADE dem. - Levede for, i en og anden instans, at ødelægge dem; TAGE fra dem - En fyr som Ted Bundy.. Han og jeg.. - Vi var af et stykke.. Sådan er det, sådan var det.

Noget er sket siden.

Noget, der ikke er så godt for mig - men stadig ok - og som er meget godt for verden, og kvinderne i den.

Jeg blev tvunget ud i lyset, blev overvundet og overmandet af kærligheden.

Den vandt.

Den har vundet.

Jeg kæmper selv med, med de, der kæmpede imod mig.

Jeg TROR.

Og jeg gav slip på at være et røvhul.

Et svin.

- Det gik op for mig, forleden; det meste af verden hader mig måske, det er svært at sige; ved ikke hvor jeg har den henne, men.. det kom som et lyn fra en klar himmel; måske er BEHØVER jeg ikke være en idiot..? Et svin og et røvhul..? Måske er det ok, jeg bare er en almindelig fyr, som alle andre almindelige fyre, der behandler deres næste pænt, fordi det gør man, fordi andre også skal være der..?

Fordi man ofrer for sin næste, ikke bare af protectionistiske årsager, men fordi ens næste også er der; skal være der, og er et barn af den samme Gud,der har skabt en selv..?

Respekt.

Og selvrespekt med det.

Talte med mine Guder forleden; De sagde; "Vi er ikke venner, vi er familie".

Det lettede enormt.

Angsten for at miste dem, at de ville gå og forlade mig; det er hjørnesten af MIT traume; at jeg ikke har villet være med blandt alle i andre, for.. Hvad vil det gøre..? Der er intet, der betyder noget, når det hele bare er midlertidigt..?

Men.. Mine Guder.. - De, der våger over mig, holder af og med mig; de er ikke flygtige; de er med mig, hele vejen, og jeg kan, derfor, elske dem, og hengive mig til dem, i ro, for de bliver.

Jeg elsker det aspekt af virkeligheden; at være med dem - endnu mere så i det, at flertallet omkring mig ikke aner hvad jeg taler om - det får mig til at føle mig æret, i høj grad; hvilket det også er: at være rørt og mærket af Jesus, at være på hans hold.. Wow.. Jeg håber at andres vej til Ham bliver lettere end min, men jeg er taknemmelig, helt ind i kernen, dybt dybt - til bunden - af mit hjerte elsker jeg den mand; Taknemmelighed, så tårerne over pigen fra fortiden er det mindste..

Ja, jeg har meget at være ked af, men også meget at være taknemmelig for; Og Gud ER stor. - Dyb taknemmelighed.

Har tænkt meget over hvad fremtiden skal bringe, og der er meget, jeg gerne vil. - Der er SÅ meget, jeg gerne vil, men.. Som J. (Jesus*) Siger; "Vent.". - "Vent." og "tag det en dag ad gangen.".

Jeg vil gerne lave det center for de psykisk syge; "Eden" og "Løftet", men jeg er ikke klar, måske bliver jeg det, om Gud vil, men de næste par måneder skal gå med to ting; foto og træning.

Jeg har købt et fantastisk (ihvertfald på billeder) stativ med pistol-greb og kuglehovede (det kostede 600,- med levering, og er mere end 2.000 kroner billigere end de, der ellers fåes på markedet; GODT køb.) hvilket jeg vil bruge frem til sommer. - "Nightwalker" bliver mit handle/kaldenavn til projektet (Ikke videre originalt, men jeg fik det af en ven, så det er "blessed") og så vil jeg ellers ud i natten, og fange virkeligheden og dens lys, indtil jeg kører helt sur i det.

Det er ikke optimalt - ikke ud fra mine kriterier om, at ALT skal være "De store kicks", men det er godt nok, ud fra en menneskelig anskuelse; hverdagen, og tilværelsens ulidelige lethed.. - Det sureste bliver nok, at det bliver trivielt, men.. Helt ærligt; hvordan syntes du selv, at dit onlineliv de sidste 20 år har set ud, Rosenkilde..?

Nah, indhold, frisk luft og meget mindre PC. :)

Os så respekt; respekt for Guderne og deres kærlighed, og respekt for djævlens mørke snitter, der hele tiden frister i retning af de 7 synder og det, der er værre.

Nosce Te Ipsum; kend dig selv.

Og kend den verden, du er i.

Tak for at læse

Sims

Kommentarer fra andre brugere

Hvhv...hvordan har d..d...dit forhold til din mor været, s..s..siden du hader kv..kv..kvinder.

Har din vor været moster dominerende og samtidig krævet din kærllighed ?

Skrevet af Anonym, 2. februar 2019 12:11

... der skulle have stået ...

Har din mor været monster dominerende og samtidig krævet din kærlighed. At du blev fuldstændig opslugt af hendes kvalmende og svulstige volumen.

Skrevet af Anonym, 2. februar 2019 12:13