Læs dagbog

Er ved at bygge op til et godt liv

En side i dagbogen "Mit univers"
Skrevet af Tvivleren 20. marts 2019 14:50

Det er da ved at være en tre måneder siden jeg har skrevet herinde, nytårsaften .. men tiden går jo :)

Jeg har sådan haft lyst til at skrive dagbog igen, men ved simpelthen ikke hvordan jeg skal komme i gang, eller hvad der skal skrives, jeg kan bare mærke jeg trænger til at hælde ud af posen, og så alligevel vil jeg godt holde lidt tilbage..

Efter jeg er kommet hjem er det gået stille og roligt, har fået lavet nogle ting herhjemme, bland andet flyttet rundt i stuen, fået lappet nogle huller og det nyeste er at jeg har fået vindueskarm i stuen og en ny knagerække, alle de små ting har virkelig hjulpet herhjemme.

En gang maling herhjemme kunne godt bruges, men det må komme hen ad vejen.

Men jo jeg har det godt trods negative tanker. Forsøger at få det rigtige mad og få sove ordentlig, og hvad der nu ellers skal til for at få det hele til at løbe rundt.

Inde på skolen er jeg også glad for at komme, har tre dage om ugen, mandag onsdag og fredag. Mandag og onsdag hækler jeg, jeg kan også strikke hvis jeg har lyst. Fredag er det fritvalg for der er jeg på kreativ hold.

Rent medicinsk er jeg også godt dækket ind, synes jeg, får antidepressivt om aftenen, de sløver mig lidt, men jeg kan mærke de hjælper mig. Jeg er slet ikke så træt mere, som jeg var tidligere, og jeg kan holde til at lave mere end jeg gjorde før. Så jeg er mere glad og afslappet og føler for første gang i mange år at jeg lever og har det godt. Det er SÅ fantastisk.

De negative tanker, får jeg ind i mellem, og så kommer katastrofetankerne, men jeg forsøger at få dem til at gå væk, ved at lave noget der kræver hjerne :)

Der er onsdag i dag.. støvsuge skal der gøres, meeen måske jeg trækker den lidt efter her hvor jeg er kommet hjem, jeg er lidt brugt, dog i hovedet og ikke kropsmæssig.. måske får jeg lyst om lidt.

Med håb om en god eftermiddag og aften derude

Kommentarer fra andre brugere

hej tvivl

dejligt dagbog du har skrevet, lyder til at du har fået det bedre..

knus line

Skrevet af november2, 20. marts 2019 15:25

Kære Tvivler

Det glæder mig at høre, at du har fået det bedre!

Kh Augustha

Skrevet af Augustha2, 20. marts 2019 17:05

Kære Tvivl

Jeg bliver glad helt ind i hjertet af, at læse det du her skriver <3

Stærkt kæmpet!!!

Det største kram til dig
jegvinder


Skrevet af Anonym, 21. marts 2019 11:24

Knus..
Hvis du læser det her idag d. 26 kommer jeg ikke på da min veninde er online nu

Skrevet af Anonym, 26. marts 2019 19:17