Læs dagbog

Fredag

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 7. juli 2023 12:58

P og jeg spiste sammen igår.
Vi havde aftalt at moedes og gå efter mad og tage det med hjem.
Ej, må jeg ikke komme noget foer, skrev hun.
Jo, det må du godt, skrev jeg til, men jeg ordner lige stoevsugning også.
Hun kom og jeg stoevsugede faerdigt. Fedt, når det kan vaere sådan. Tag det som det er.

I mandags koebte jeg stort ind til hunden. En stor pose FROLICS og en kasse med kraftben. Fornoejlsen ved at se at den har det godt og trives er MINDST lige så stor, som når jeg selv har det godt.
Den gemmer sine godbidder alle steder og har lavet en fold i en af sine kurve, hvor den også gemmer godbidder. Så kan den hente godbidder fra folden, måske om aftenen, og tager tyggeben og knasekiks, og tager det med op i sofaen og spiser sit snolder ved siden af mig. Så afsted efter nyt slik som den igen kommer med.

Jeg hentede også forskellige ting som jeg skal bruge til noget praktisk i min have om nogle dage. Jeg får den der foelse af Hold kaeft hvor har jeg styr på det. Skruer og moetrikker og jord til haven og der er bare styr på det.

Tirsdag aften var jeg ude for at plukke lavendel. Det duftede helt fantastisk da det småregnede lidt. Nu har jeg et stort bundt liggende. Det ser godt ud, det lilla, sammen med de groenlige farver jeg har i min stue og alt det groenne i min have. Måske en enkelt lilla pude også vil få det til at se godt ud.

I mandags koebte jeg sammen med hundegodterne en stor basilikum. Den er flot at se på og lugter også rigtig godt. Sådan noget kan jeg også gå og nyde. Jeg har lavet pesto med friskt basilikum, parmasanost, pinjekerner og jomfruolivenolie.
Jeg nåede også at plukke hyldeblomster og lave snaps af det.

Du er god til at lave sådan noget forskelligt noget, sagde P, da hun var her igår. Synes du det, sagde jeg. Synes du virkelig det, taenkte jeg for mig selv. Det har jeg slet ikke taenkt på hvis jeg er det.
Hun og R og jeg skal på en laengere tur i midten af den her md. Det glaeder jeg mig til. R er også helt utrolig soed at vaere sammen med.

Jeg vil lave lidt praktisk i dag, og måske, tjaah..

God Weekend.