Læs dagbog

Det var hyggeligt

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 12. juli 2023 21:39

at vaere sammen med P igår - men det er det jo altid. Jeg har ikke oplevet andet, bortset fra den dag, hvor jeg af misforstået hvornår jeg skulle komme.
Vi gik en tur med hunden foer vi lavede mad.
Det er dejligt at se, hvordan P foeler sig hjemme hos mig.
Hun sjokker rundt i sine sko, hvor hun bare har sat foedderne i skoene og går rundt på den nedtrådte hael. hahaha - jeg kan ikke la vaere med at synes det er så soedt, på den måde.
Hun proppede sig med burger - også rart, når gaester nyder den mad jeg har lavet. Det smagte altså også godt.
Jeg varmede mere mad og P tog sig en smoeg imens.
Jeg skal vaere vaek imorgen og fredag sku P, R og jeg afsted på tur.. R har meldt fra. Det har hun gjort nogle gange efterhånden og jeg taenker lidt på om hun slås med noget angst. Jeg har ikke spurgt, men så tager P og jeg afsted. R tager med når hun kan og vil.
Måske lave nogle frikadelle sandwiches med noget godt broed og koebe noget laekkert skinke til skinke sandwich med rucola, spinatblade, majo og roedpeber.

Jeg er inviteret med til frokost i madklubben på loerdag. Jeg har meldt fra - for meget sladder og backstabbing. Jeg kommer ikke på loerdag, jeg behoever ikke at forklare og så heller ikke at lyve..

Jeg har meget at skrive i dag, men det bliver ikke til så meget alligevel. Jeg er igang med Arv og miljoe af Vigdis Hjort og er blevet faerdig med Er mor doed - også af hende. Begge boeger handler om dysfunktionelle familier.
Hun er vikrelig dygtig.

--------------

Hej J,

Dejligt at laese at det går bedre med dit knae. Det er besvaerligt med fys og hvor er det typisk at så kommer det noget andet til - ondt ved hoften fordi du ikke kan sove som du plejer... Jeg håber at du snart er fit igen..

Jo, det er svaert at få hunden med hjem igen -- den vil hellere gå.
Han er sådan soed og sjov hund. Han er nogle gange hen og saette sin naese mod min naese, når jeg soever - det er så roerende; lige som han nogle gange sidder ved siden af mig og ser på mig, når jeg sover og vågner op.

God aften til dig