Læs dagbog

Sympatitanker i din retning, J - Hej J

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 14. september 2022 11:30


Krukken med efeu, jeg lavede i går, blev rigtig god :) Mens jeg var igang, klippede jeg grene fra eucalyptusplanten, satte dem i en lign. krukke. Det ser godt. Vinstokken flugter langs stuevinduets øverste kant og bladene falder nedover og dækker øverstedelen af vinduet - et tyndt, grønt gardin. - Gaab - nogle gange synes jeg mit liv er for lille :) når jeg ser mig omkring, er der mange, der lever "små" liv - ja, undskyld :)
Til gengæld lever jeg et indre liv, der er ret hektisk i perioder; eller har været.. Måske er det det, jeg har arbejdet frem imod hele tiden - et normalt og roligt liv..
J, måske kan du finde muligheder/beroligelse i, hvad du kan gøre, hvis det værste sker - og det gør det sjældent - i forbindelse med krisen.. Lån i bank, dine forældre, jeg tror ikke regeringen lader så mange mennesker flytte på gaden, Too good to go, osv.. Jeg griber tit til løsning, er måske lidt for positiv, evt. for bedrevidende - man ja, god dag, J Knus :)
J, et sødt minde med sølvfløjten. Kan du huske, hvordan du havde det dengang. Jeg kan huske, følelsen jeg havde, da jeg var barn. Go nat, kære J :)