Læs dagbog

Dig og mig, Alfred

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 16. juni 2023 13:06

Dig og mig, Emil
P, hunden og jeg var på tur i tirsdag. Inde i forskellige forretnger, nye ture, en sandwich, et pibedyr til hunden og hjem igen. Vi havde en dejlig dag
It is not the destination, it is who you travle with..

Jeg købte et lammeskind for nogle dage siden til en lænestol så det kan ligge hen over og se pænt ud og så man kan sidde blødt.
Jeg lagde skindet på gulvet så jeg ku se det. Hunden indtog det. Rullede sig rundt i det, puttede sig i det, og skindet har ligget på gulvet lige siden. I går lå den og gnavede i et kraftben på lammeskindet mens blæseren blæste koldt.
Igår købte jegTove Ditlevsen var min mormor. Den er skrevet af Lise Munk Thygesen. Lise Munk Thygesen er datter af Helle Munk og bogen handler bl.a. om at Helle Munk blev udsat for overgreb af en af Tove Dilevsens mænd - Viktor Andreasen.

P kommer og spiser i dag. Jeg bor i kvarteret på de betngelser jeg kan klare mig. Slænget hilser jeg ikke på, men går forbi. Sådan er jeg så sammen med dem. De er jo modbydelige, tænkte jeg i morges. Dårlig opførsel. Godt jeg har min hule, mit helle og mit hjem

Jeg vil drøne det hele over med støvsugeren og gøre det pænt.
Kirsebær, dejligt du synes om bogen
JHN, tak fordi du glæder dig over de mennesker jeg har omkring mig