Læs dagbog

Solstrålehistorie - Hej Åsa

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 22. maj 2023 23:43

P's nabo kommer hjem i løbet af næste uge
Jeg er glad for at hun er i live. Det bliver rart for hende at komme hjem og hendes have er ordnet, så hun ikke skal bekymre sig om det. Det er - selvfølgelig - P, der har fjernet ukrudt under hækken og rykket ukrudt op mellem fliserne.

Vi drikker kaffen hos dig det næste stykke tid, sagde P til mig, så min nabo kan få ro og den søde, (hunden}, kan gø uden at naboen bliver forstyrret og stresset. Det er sådan gode relationer og godt naboskab er; eller lidt der henad.

Ikke al den ondskab og alle de intriger.

Hun kan og har altså noget, hende P

Hej Åsa,
Tak for din kommentar. Ja, det kan godt ske at man kan kalde nogle af de bekendtskaber jeg har haft her for svingdørsvenner. Jeg kan ikke forholde mig til at være inviteret til kaffe hos en kvinde den ene dag og hun næste dag latterliggør mig eller at jeg hjælper en anden kvinde den ene dag, og egentlig synes vi har det hyggeligt, og næste dag helt åbentlyst får en kniv i ryggen. Der har været rigttig mange af sådanne uforudsigelige oplevelser med sådanne skift, og de mennesker vil jeg ikke beskæftige mig mere medJeg ved ikke hvad man kalder sådan en opførsel, men jeg synes det er ekstremt giftigt.