Læs dagbog

- Mærkelig dag. (- Hej J )

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 23. januar 2023 17:19

men de dage, skal der også være plads til.
Jeg bliver rørt af alt for lidt og mærker alt for meget..
Jeg hilste på K i dag. Ham, der engang gav mig en lille bakke blåbær og ham, der spurgte, om jeg ved. at størst af alt er kærligheden. Han har sådan en blød og varm måde at hilse på. En af de første gange jeg hilste på ham, passerede hunden og jeg ham, mens han sad på hug i græsset ved siden af sin cykel og røg en smøg. Jeg havde ikke hilst på ham før: Sådan ser man ud, når man har mistet en god ven, sagde han så. Man kan da kun holde af nogen, der oprigtigt siger sådan. Han fortalte, at hans ven var død af kræft. Siden hen har han bare være stabil og jævn. Ikke noget med: Du har et problem. Måske er det dig. Det er dig.
Der er et lille selvstændigt hold hunde i området. De har tit hvalpe og er så søde, hundene og det er ejerne også. Sidst jeg hilste på dem, fortalte ejer, at den ældste af deres hunde - en meget gammel hund - skal udstationeres. Gør man virkelig det? Jeg har googlet det - og det kan man? Det kan I da ikke tænkte jeg. Det kan I sku da ikke. - Sende den et andet sted hen og lade den dø der. (Jeg er ikke rigtig klog at lægge så mange følelser i sådan en lille hund og det bliver sgu lidt svært at færdes nogle steder, hvis man bliver ramt af så lidt... )
Jeg har købt oksekraftknogler til min hund. Jeg bliver så glad, når den er glad og det er guld at se den ligge på gulvet og hyggegnaske i sådan et ben.
Mit mærkelige lille - og alligevel store - liv med alt for mange følelser.

Hej J,
Måske virker det voldsomt, men jeg har tænkt på, om du måske ku snakke med din læge om, om hun måske kunne fremskynde processen med at få ny og bedre bolig: Jeg mener, det handler jo om dit helbred og at det reelt stresser dig; både med støjen og også med udlejer, som du skal kæmpe med. Måske gi det et forsøg :) Det ku også være at en socialrådgiver ku hjælpe. Måske er det at blæse det op, men det går dig jo meget på, så hvorfor ikke og man kan tit få hjælp til mere end man tror :)
Bedste hilsner i din retning :)