Læs dagbog

ro, ny bog der hedder "Jeg er glad for min mor er doed - Hej J

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 26. juni 2023 11:00

ikke så mange tanker eller ubehagelige
følelser
Kaffe i haven og lige om lidt tur med hunden
Det betyder ikke så meget hvad man laver, med mindre det er destruktivt og selvdestruktivt hvis man har det godt
Glæden v lidt kan være lige så stor som glæden v meget og det er vell at være glad og ha det godt at det er sådan man gerne vil ha det.
Jeg er så glad taknemmelig og tryg ved de mennesker jeg har omkring mig.
Midt i det menneskekaos jeg har oplevet er det virkelig en gave at jeg også kender P nu. Det lyder måske selvhøjtideligt og som for meget men jeg er virkelig glad for at kende hende.

Ikke mere for nu

opd.

Jeg er igang med en ny bog. Den hedder Jeg hedder jeg er glad for min mor er doed.
Den handler om en kvinde der er vokset op med en ekstremt kontrollerende mor. Den handler også om selvhad og spiseforstyrelse. Det er en uhyggelig og meget trist bog, men jeg kan alligevel anbefale den

Hej J,
Tak for din hilsen. - Ikke godt med abstinenser -- haha :) Hvordan går det med de nye solbriller :)
Den nye bog jeg er igang med er en jeg lytter til - det er altså smart med de lydboeger. :) Man kan tit for 30 dages gratisproeve, hvis du - eller andre skulle få lyst. Pyh, det er en trist og hård bog :( Jeg må hellere tage den i små doser...
Hunden har det godt :) Han elsker at gå - det er lissom dig - hah :) Og han er begyndt at smide sig ned, så han bare ligger og ligger, så jeg ikke kan goere noget og må baere ham, hvis jeg vil ha ham med hjem.
Det er dejligt med rare mennesker og venner i sit liv. P er, bl.a., god til at sende en lille besked om morgenen. Hun goer det bare sådan helt af sig selv, og ER bare sådan: Hej, vi ses i aften, eller hej og god dag. Det er da soedt og alle sku ha den slags beskeder - det er guld :) Bedste tanker i din retning :) Også til Buller og Buster... De boltrer sig vel rundt på reolen - haha -:)

Ha en god dag