Læs dagbog

Mit liv, min dag og mit tempo

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 31. januar 2023 11:26

Jeg vågnede for ca. en time og var meget træt og tung. Måske har jeg fået mad med for dårlig næring eller også er jeg bare...træt.
Jeg har "praktiseret" selvbebrejdelser og selvlede (?) i rigtig mange år, og kunne finde hvad som helst, også at jeg sover længe, at bebrejde mig selv for.. Selvbebrejdelserne kommer der ikke noget godt ud af; andet end at man bliver ked af det og deprimeret; så hvorfor bebrejde mig selv, at jeg sov længere end jeg havde tænkt mig. Mine tanker er - og har været - helt sikkert med til at gøre mig deprimeret
Jeg skal ikke nå noget i dag og skal bare tage mig af hund og mig selv.
Jeg går og lurer på mine omgivelser og gør mig usynlig - hah! :) Det er så det der skal til for at være her på en god måde. Der er nogle der hele tiden skal "klynges op" (?) og hænges ud for et eller andet, eller der skal påpeges fejl. Det er de samme mennesker der er grove og laver balladen... Er det bare sådan vi mennesker er. En nabo spides og ristet af andre naboer: Det er hende henne i nr 12 eller det er hende, der altid.. Jeg synes det er uhyggeligt at se og høre på, og hvorfor gør de dog sådan.
Da jeg fik fp var jeg lettet over at nu kunne jeg selv bestemme hvem jeg ville ses med... Som om (at det er sådan).., eller så nemt er det ikke. Jeg synes vi påvirkes alle steder: Så er vi en del af den gruppe og bagefter en anden gruppe: Af vores naboer, af vores venner på de sociale medier osv osv..

Jeg krydser de halvstore grønne arealer og passerer de andre, der går for sig på samme måde og er "fredelige".Det håber jeg også, at jeg er. Det er sådan jeg har det bedst her :) - Åndssvagt, at jeg skal være så bevidst om sådan noget, men det skal jeg så.

Hej J,
Roulade kan altså virkelig noget! :D Nøøj, altså! :) Den bløde kage, den syrlige hindbærmarmelade og den hvide creme.
Jeg ville slet ikke kunne sidde med min mor og hendes veninder, som du gør med din.
Du ER meget rummelig, tænker jeg, når du skriver at du skal være mere rummelig og jeg synes også at du er sindrig og tilbagelænet - det kunne jeg godt bruge lidt af... :)
M.h.t. de ting jeg kaster mig ud i, så bliver det jo ikke altid og det bliver også noget underligt noget indimellem... Jeg kan ikke huske, om jeg har skrevet det, men da jeg flyttede hertil havde jeg besluttet mig for at være mere åben end ellers: Drikke kaffe med nogen og foreslå forskellige ting, og det har eller er blevet ubehageligt i mange af tilfældene.. P, som jeg har lært at kende, også ved at være åben, er jeg så rigtig glad for at jeg har mødt. Tit lader vi et eller andet blive ved snakken og læner os tilbage og så sker der ikke mere; for vi bliver siddende i sofaen...Tanken om, at jeg sidder på et plejehjem om 40 år og ikke fik set en veninde som jeg kendte, da jeg var barn, eller at jeg ikke fik fortalt min familie hvordan jeg har haft det eller fik kørt med hundeslæde henover Vestgrønland, eller FORSØGTE i det mindste, kan jeg simpelthen ikke holde ud... Jeg tænker, at når vi har forskellige mål, er det jo også med til at holde os (godt) i live - at der er en form for fremdrift og livskraft. :) (?)
Jeg synes, det er sejt; at nu er det besluttet at du vil flytte: Du kigger SELV på lejlighed, beslutter og sender ansøgning afsted. Jeg plejer at ha nogen med til kigning når jeg har kigget på lejlighed!
Sejt! :)
Ha en god dag, J :)