Læs dagbog

Sikke en fødselsdag

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 12. oktober 2019 18:28

Jeg sov til kl. 5 og om jeg ikke faldt lidt i søvn lidt senere, således jeg vågnede kl. 8. Men stadig lidt groggy i kroppen. Blev i sengen i nogle timer før jeg stod op.

Vi valgte at tage en tur i byen igen, fordi der var tilbud på tøj til konen.

Det gik i det store hele fint i dag, men var stadig lidt træt og havde da situationer med smule uro i kroppen. Men havde da det lidt bedre end i går. Da vi havde fundet det hun skulle bruge, dvs. vi nåede 3 butikker forskellige steder, så var jeg træt, tog vi hjem.

Jeg oplevede at i dag havde lidt forvirrethed, som kom i perioder og gjorde at jeg fik lidt ubehag.

Og hvorfor skal det absolut fortsætte, nu havde jeg lige haft mere end 14 dage, hvor jeg havde det fint? Jeg må nok indrømme at flere af disse ture vil i længden give flere problemer med helbredet. Og løsninger på det her, som lægen kalder stress, aner jeg faktisk ikke hvad jeg skal gøre for at slippe af symptomerne. Jeg savner min hverdag, og jeg ville meget gerne finde ud af hvad der gør det. Og det var så min fødselsdag i dag, som jeg egentlig ikke havde meget ud af. Havde valgt ikke at holde noget, da jeg endnu ikke er klar til at lave en masse og holde fokus er svært.

Kommentarer fra andre brugere

Stort tillykke med fødselsdagen fra mig : )

jegvinder

Skrevet af Anonym, 12. oktober 2019 18:39

Tak skal du have “jegvinder” :)

Skrevet af fbh71, 12. oktober 2019 18:45