Læs dagbog

Det er et stykke tid siden

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 14. august 2019 21:00

Ja så er jeg her igen lige for at give en opdatering på, hvordan det går.

Jeg har haft det fint, til trods jeg ikke sover så længe end 5-6 timer hver nat. Om morgenen står jeg op og føler mig rimelig frisk efter en halv time og begynder på dagens opgaver.

Dagene er som om de er helt normale og får lavet en del, samt nydt dagene når man er ude.

I mandags blev jeg så kørt ned, men kom heldigvis ikke til skade, kun en muskel som blev klemt pg gør ondt. Ulykken gjorede noget ved min psyke kort efter, men tænke ikke mere på den, da dagen var omme.

I går blev dagen igen en rolig en af slagsen, hvor tingene stort set bare fungerede.

Men i dag er det anderledes, er mere træt og vil gerne lukke øjenene og slumre lidt, men det giver bare ubehag i kroppen og en kort fornemmelse af isninger i kroppen. Kan det skyldtes reaktioner efter den ulykke i mandags eller er det medicinen som driller, måske en nedtur med depressionen som kigger forbi? Ja, den synes jeg er svær, men ubehagelig.

Kom dog ud og gå og derefter fået handlet, men jeg synes ikke helt at jeg reagerede som jeg plejer, til trods jeg havde det fint på turen.

Hjemme vil jeg bare døse og hver gang jeg forsøgte, kom de symptomer, som jeg skrev om lidt længere oppe. Nu håber jeg de ikke fortsætter, for så bliver resten af ugen godt nok trist, især når der er ting man gerne vil deltage i.