Læs dagbog

Føles som om man starter forfra

En side i dagbogen "Fra Nethindeløsning til psykiske lidelser."
Skrevet af fbh71 16. august 2019 17:20

Denne morgen var som den forrige, sov til kl. 4 og igen begyndte irritationen om ikke at kunne sove, så jeg tog en halv oxapax og tror jeg fik et par timer mere. Men det gør jeg ikke mere, de piller giver ubehag og små angst ture. Så selv her til eftermiddag har jeg små perioder med uro i kroppen og er desuden gået op fra 10-15 mg EScitalopram. Om det er begge som giver det eller oxapax er jeg mest til det er Oxapaxen som gør det. Men nu er det hvor længe jeg skal lide med eftervirkningerne af dette. Har kun brugt 2 oxapax i alt.

Dagen var ikke meget værd, og jeg valgte ved middagstid at lægge mig, for at se om jeg kunne få ro på, men det blev ikke rigtig til ret meget.

Ved 14 tiden stod jeg op og forsøgte at komme igang med noget, og det gik da nogenlunde, kom endda ud og handle. Men det var også nok for mig i dag.

Gad vide hvordan jeg skal få sovet i nat? Har ikke lyst til igen at være vågen kl. 4. Havde jeg bare kunne få lov til at sove til kl. 6, er det ok for mig. Så vil jeg da kunne nå 7 timers søvn.

Det er nu aften og har spist, det er letskyet og en behagelig temperatur og kan sidde og se haven med både fugle og sommerfugle i massevis. Har 4 sommerfuglebuske. Mine katte er om os hele tiden og lader os ikke af syne. Det er som om de tydeligvis ved at her er noget galt.

Nu er det weekend og når jeg tænker på, hvad jeg skal lave eller gøre, får jeg en lille ubehag ved tankerne. Det må gerne forsvinde, æv altså, nogen gange savner man nogen som kunne hjælpe en igennem sådan en periode...