Læs dagbog

planer for dagene

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 11. maj 2023 10:10

Jeg skrev en privat dagbog i går hvor jeg tænkte over ting jeg engang kunne og hvordan jeg har ændret mig. Der er ting som jeg kunne dengang som jeg ikke kan så godt nu eller ikke kan og nye ting jeg kan eller som har udviklet sig i mig.

Jeg er træt i dag, men faktisk rimelig ok.
I går da jeg skrev, var jeg ved at afrime min fryser. Hold da op hvor tager det lang tid. Det havde jeg helt glemt. Jeg prøvede at holde mig vågen gennem natten, men det endte med at jeg måtte gå i seng og så håbede jeg at mit trægulv i køkkenet ikke tog skade. Det gjorde det heldigvis ikke. Nu har afrimningen endelig taget fat. Jeg er som sagt træt, men vil tage en god kop kaffe. Jeg har fået noget fra Frellsen i gave, hele bønner, så godt. I dag vil jeg planlægge nogle indkøb, for i næste uge kommer noget familie på besøg nogle dage. Min plan er at lave mad og fryse noget ned. Der er ikke så meget på arbejdet den kommende tid. Jeg vil lave en plan over hvad jeg vil lave og en indkøbseddel. Måske vil jeg også købe sodavand. Og så skal jeg øve noget i forhold til noget sangundervisning jeg får. Det sidste tager mindst en time. På det punkt er det lidt ærgeligt at jeg er træt. Hm måske ville det være en god ide at indlægge en middagssøvn inden. Selvom jeg først har en aftale i aften vil jeg ikke gøre mere. Det er rigeligt lige nu.
Jeg havde også tanker om at se nogle folk og tage til KBH og se en udstilling de kommende dage, men det tager jeg ad hoc.

Jeg er så langsom. Jeg når en promille af det jeg gerne vil. Det må jeg acceptere, så jeg ikke bliver stresset. Min fryser er ved at blive afrimet. Det er jo noget. Det er rigtig godt. Det må jeg huske.