Læs dagbog

Der sker også gode ting

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 26. oktober 2021 12:52

tekst

Kommentarer fra andre brugere

I dag er der også sket gode ting. Og det må jeg huske at bemærke.

I nat sov jeg (godt) med en ny bideskinne. Jeg halvsov til noget til TV inden jeg fik slukket og det gjorde min indsovning/søvn lidt dårlig, men fra da af sov jeg godt.

Jeg har fået styr på at børnene er hos mig i julen. Der har været usikkerhed omk julen og jeg har været i tvivl om jeg skulle tage hen til min famlilie i Jylland. Jeg har brugt rigtigt meget energi på at overveje og har været stresset pga det. Nu ved jeg hvor og hvordan mht jul. Jeg talte med min mor om det også at jeg havde skyldfølelse over ikke at besøge dem i julen. Jeg tænker også på om det måske er sidste gang jeg ser min bror selvom han ikke er meget syg endnu, så ved jeg at det kunne være. Hun sagde at det skulle jeg ikke have. Hun forstod mig og ville vælge det samme som mig. Det var jeg glad for at hun sagde.

Der er også kommet styr på den kommende weekend hvor min yngste skal til et arrangement på sin kommende efterskole. Jeg har ikke set efterskolen endnu og forældre var indviteret til noget af det. Efterskolen ligger lidt langt fra hvor vi bor, men det er lykkes mig at få styr på frem og tilbage kørsel.

Min stemme er i bedring, selv min sangstemme. Jeg tænker at jeg måske kan komme på arbejde på mandag. Jeg glæder mig så meget til at det her med min stemme er overstået. Det lærer mig at sætte pris på nogle ting. Mine kolleger har været så søde til at skrive og spørge hvordan det går. Det er jeg faktisk ret rørt over.

Skovtrold: Tak for din kommentar til min sidste DB. hvor kan jeg genkende det du skriver. Og det med at en beskyttelse også kan blive et slags fængsel fra noget af livet. Det var bare spot on. Det er lige præcis sådan at jeg har det.

Skrevet af kirsebær, 26. oktober 2021 12:53

Hej kirsebær

Ja, det er vigtigt også at huske de gode ting. Det er meget nemt at være negativ (kender jeg i hvert fald fra mig selv), men det giver bare noget at prøve at fokusere på det positive. Ikke at man ikke må være sur eller ked af det, men det positive må jo gerne overskygge.

Jeg skriver ned hver aften, hvad der er sket af positive ting. Det kan "bare" være en god dag på værestedet, noget lækkert at spise, noget godt i tv. Jeg oplever også negative ting, eller at jeg bare er i dårligt humør, men det må jeg ikke skrive ned. Kun det positive. Jeg synes, det giver mig noget. Nogle dage kæmper jeg for at finde noget, men jeg SKAL. :)

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 26. oktober 2021 19:53