Læs dagbog

holder en pause

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 3. august 2019 19:29

ja jeg vælger at holde en pause med at skrive dagbøger her inde på depnet, hvor længe det vare ved jeg ikke, skriver stadig privat dagbog

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Linenyz, Tak for dine ord omkring det at kæmpe, og med Mentor:) Jeg kæmper lidt med træthed og anfald, så jeg er ikke hurtig herinde, der er så meget at lave i dette hus, og min mor har feber så jeg knokler men er du gået i privaten fordi du er ked af jeg ikke er kommet hurtig forbi? Du skal vide at jeg godt vil skrive når jeg har noget at gi, eller når jeg har oplevet det du og andre skriver. Men jeg er osse bange, min socialforbi kan være en strid kælling, så kan jeg slet ikke andet end at vente på der igen er luft igennem min hjerne. Jeg håber du skriver lige så snart du kan, men jeg skriver os selv i privaten mest fordi det ikke er alting jeg vil dele, og at det kan gi mig et fokus igen.

Sender diiiig sol, varme, og et knussss

Juze:)

Skrevet af juce, 6. august 2019 22:27

Tak for at have delt dine dagbøger gennem årene november2. De har sat mange tanker og refleksioner i gang hos mig - tanker og refleksioner af den gode slags. Hvordan det skal være fremover er helt dit eget valg.

Skrevet af Hasselmus, 7. august 2019 23:43