Læs dagbog

Hader postnord+ livsstilomlægning

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 6. december 2017 10:57

hader postnord, der blev sendt et brev til mig i sidste uge om torsdagen, det ikke kommet frem endnu. det er min nye lejekontrakt, som jeg skal have skrevet under på, os så jeg kan få sagt min lejlighed op nu.

kl 15.48

I dag begyndte jeg at lægge min kost og drikkelse om... så har ikke drukket sodavand i dag, og ja på sigt skal jeg helt stoppe med det er spændt på om jeg kan, kæresten tror ikke på mig , men har 2 andre der vil støtte mig..

tænker stadig på hvornår det brev kommer, det blir nok først på fredag, alt efter hvornår om torsdagen de har sendt brev, bare underligt har heller ikke fået nogen mail, det fik kæresten dengang han flyttede derhen og vi blir jo naboer, så må ringe til dem ja senest på fredag.

men ja må jo bare vente...

Kommentarer fra andre brugere

De har jo 5 hverdage til at få det frem, men forstår da godt din frustration, ville bare sige at de jo stadig har til i morgen :)

Skrevet af Spunk, 6. december 2017 11:03

Din kæreste er sgi tavelig at han ikke tror på dig! Giv ham en røvfuld fra mig og tro på det søde. Kan læse at spunk havde en løsning, så jeg vil bare sige hej og pas godt på diiig knusss

Juze.

Skrevet af juce, 6. december 2017 18:12