Læs dagbog

rydet op og smidt ud.. av min ryg OPD kl 21.58

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 8. januar 2018 11:12

igår fik jeg ryddet op og smidt ud , da jeg snart skal flytte til en mindre lejlighed så kan ikke have alt hvad jeg har nu med..

så var igang i kælderen og stuen osse..
ku mærke i aftes at jeg var lidt øm, vågnede i nat med mega hovedpine og det gjorde ondt i ryggen og lænden.

Her til morgen er rygge øm, så tror jeg holder pause med oprydningen fremtil fredag , for osse flere flyttekasser på onsdag..

I dag har der været møde på frelsens hær det varede ½ time, det gik fint nok..

kl 14 skal jeg på værestet Tg og snakke med bostøtten, er spændt på om hun har fået læst mit foredrag og om der skal noget med eller noget skal ud..

har besluttet jeg vil holde foredrag onsdag eller torsdag 24/25 januar på Tg..

skal osse i ungegruppe kl 15..

så lige nu slapper jeg bare af...

kl 21. 58


jeg har lige prøvet at holde mit fordrag for mig selv og det tager ca 15 min, men talte osse stærkt så måske jeg kan få det til at fylde 20 min... tænker er det for kort eller for lang tid??

Kommentarer fra andre brugere

WoW søde Linenuz:) Der fart på, og AV med din ryg og hovedpine:( har du paramol, eller hurtigvirkende piller? Læste lige din db fra i går, du har en del venner, det er rigtig godt, for du er et varmt og elskeligt menneske, som jeg er stolt over at kende:) Er du nervøs for at holde fordrag? Jeg er mega spændt på at læse hvordan det gik, men jeg smutter nu er meget træt, sov et helt døgn i går, og har mareridt...men jeg er taknemlig for at du skrev det skal du vide.

Knusssss

Juze.

Skrevet af juce, 8. januar 2018 16:49