Læs dagbog

desværre ny behandler suk

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 8. oktober 2021 16:18

var kommet igang med et forløb i psyk klinik haft 2 samtaler med dem og den 3 var så i dag. efter ca 20 min, så siger hun så hun har fået et andet job om 14 dage så jeg skulle stoppe hos hende og jeg får så en anden... den nye vil så ringe til mig..

lige nu er jeg skuffet og ked af det, føler det er endnu et svigt, har gået siden juni iår og ventet på få et terapi forløb og var blevet tryg ved hende her også skal jeg starte forfra igen igen ved en anden.
det

nu jeg så bare bange for jeg laver noget dumt for lige nu er alt faktisk ligemeget...

Kommentarer fra andre brugere

Det har jeg også prøvet af jeg først fik en kontaktperson i distk psykiatrin og for af skulle har en ny kontaktperson

Skrevet af Punk3000, 9. oktober 2021 20:59

Du er bange for at gøre noget dumt. Det bestemmer du jo selv, om du gør. Og hvorfor er alt ligemeget? Måske er din nye behandler vildt god? Det ved du jo ikke, før du har mødt vedkommende. Jeg ved godt, man som person med depression eller andre lidelser ikke bare kan tage sig sammen. Men man kan blive ved med at kæmpe

Skrevet af studerende21, 10. oktober 2021 19:06

tak for jeres kommentare..

og nej der skete ikke noget, ikke andet end jeg har været nød til at kontakte skovhus igår og snakke med en der, ford jeg ikke kunne holde tankerne ud mere og selvom jeg havde forsøgt med alt muligt i løbet af dagen.

vi fik en snak og hun sagde om jeg havde brug for en indlæggelse, men det ved jeg ikke om det kan hjælpe noget, os fordi de ting jeg kæmper med er jo herhjemme,
så lige nu må jeg holde ud og se hvad der kommer til at ske mht til den nye behandler... fået en tid 22/10, sys der længe til.

Skrevet af november2, 11. oktober 2021 08:35