Læs dagbog

gjort mig en masse tanker

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 9. september 2019 05:00

tror jeg fik 1½ gode dage, og det også fint nok, jeg var ikke helt oppe som jeg plejer men var tilfreds, og klarede at være selv i mange timer mere end jeg plejer at kunne.

sovet som jeg plejer dårligt og kun af og på.

Har en masse dumme tanker ikke at jeg handler på dem, men det er belastende ovenpå weekenden.

C kommer og besøger mig her kl 9 , men er så bange for hun ikke kommer hun har før både glemt det og aflyst.

også har jeg tænkt en del med både det med håndbold og skånejob

håndbold er fordi jeg stadig synes jeg har for lidt opgaver og selv ikke kan finde på noget det svært synes jeg, men træneren og mig har møde i denne uge så der vil jeg lige fortælle hende det.

skånejob, jeg kan ikke finde ud af om jeg klar til det plus jeg vil ikke give afkald på det jeg laver oppe ved C, man er mere bindende i skånejob end når man er frivillig, den er svær.

Kommentarer fra andre brugere

Hey Linenuz:) Taak for din søde hilsen, og ja det burde forbydes at havde det af h... til! men sådan er det: Citat fra den stærke filmen - Forrest Gump "life is a box of chocolates" Ked af du ikke kan få undersøgt din fod, måske en anden læge kan kikke på den? Hader smerter:( Jeg er vist langsom i mit skriv, mine tanker er lige rundt omkring polen. Håber os at C har været hos dig, ellers må hun oppe sig! vi har brug for den hjælp basta! og jeg føler osse jeg kender diig, det er en god følelse, som jeg nødigt ville miste, og alle gode råd er hjælpsomme og brugbare, selv de små...

:)

Svært med skånejob? kan ikke klare mig selv, så et job oven i ville bare være udmattet, måske du har det på samme måde, el. ikke har det overskud og stabilitet til at klare det? Skriv evt. en for og imod liste, så du kan se hvor du pt. står? Jeg kan ikke beskrive hvor taknemlig jeg er for i forstår det jeg gjore imod mig selv, og at jeg har jer som venner, nu hvor jeg har mistet så mange i mit liv, men det er virklig meget, og jeg er nede og kysse jorden for at komme bare to skridt videre, men jeg er ikke ALENE! det er der pointen ligger, og sandheden.

Så Taaak:)

Og jeg håber du for en god aften ude for meget bævl inde i hoved:X Vi holder fast søde kæmpe knusssssss

Juze.

Skrevet af juce, 9. september 2019 21:34