Læs dagbog

det har sat meget igang

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 10. januar 2018 22:59

at der kun er 14 dage til jeg skal holde foredrag om mit liv, har brugt tid i dag på behandlings muligheder, så det osse på plads, men ja det satte osse en masse tanker igang,

fordi kom til at tænke meget på min skolegang på privatskolen, hvor ville jeg ønske jeg ikke havde været så usikker dengang, måske havde mit liv været helt anderledes, men igen såen blev det ikke...
tænker osse på den tid i sfoen, den der leder, hvis bare jeg ikke havde mødt hende.
.....
men jeg vil sige jeg er kommet meget langt bare på 1 år, så ja det foredrag skal nok gå godt...

har lige set et program om en pige som er tyk... tykke Ida, det var en god dokumentar,
hun virker meget modig på mange punkter...

Kommentarer fra andre brugere

Hej november.

Et lille tip til når man skal holde foredrag, til mundtlig eksamen eller lignende:

Husk at tage en flaske vand med. Stop op og få drukket lidt undervejs. Det er med til at dæmpe nervøsiteten og få sat tempoet en lille smule ned så man ikke går i panik og "jabber" det hele af sig i en ruf.

Det var et lille tip jeg fik af en underviser på handelsskolen og jeg synes selv det hjalp lidt med at få mig til at finde ro ved mundtlig eksamener. Det er selvfølgelig lidt letkøbt men som sagt virkede det godt for mig.

Glæder mig til at høre om hvordan det er gået når den tid kommer. Jeg synes det er virkeligt fedt at du tør dele sådan ud af dine oplevelser med andre mennesker. Og jeg kan forestille mig at det måske endda kan være en smule terapeutisk at få tænkt og fortalt de her ting igennem.

Håber du hygger dig.
Mikael

Skrevet af Anonym, 11. januar 2018 00:11