Læs dagbog

kæresten er syg.. skrive brev, ingen planer

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 10. marts 2019 09:10

Min kæreste har været syg siden i onsdags, det synd for ham, så jeg har handlet for ham..

havde håbet han var frisk til onsdag men det skal jeg ikke regne med... det fordi der skal vi til min mors fødselsdag og resten af familien kommer osse. og min bror.
ku godt bruge kæresten var med der, fordi så der en at snakke med.

men tager med for min mors skyld og min brors børn.

det er søndag morgen kl 9.06
og har ingen planer i dag

jeg vil ryddet lidt op, for har mange ting, så det kan der godt gå noget tid med.

også sidder jeg og overvejer om jeg skal skrive et brev til min bror så vi kan få en dialog igang, men da min bror hurtigt kan blive sur/fornærmet, så ved jeg ikke helt hvordan jeg skal gribe det an.

Har lige handlet for både mig og kæresten.

humøret er meget op og ned, suk

Kommentarer fra andre brugere

Hey Linenuz, min far ligger syg og mit ene næsebor er lukket i som en kiste på havbunden:) Sødt at du handlede for ham osse, Mon ikke han får det bedre onsdag? der er jo noget som hedder peramol ekstra og varme drikke + halstørklæder og strepcil + sokker! så sig til ham at du meget gerne vil ha ham med, da det er lidt svært? Måske skal du ikke skrive til din bror hvid han swinger i humøret? Det kan vente til din mors fødselsdag er overstået, og så har du tid til at tænke over det? Jeg syntes det er rigtig godt du får lavet lidt her og der, alt har sin ret ikke:) Jeg håber du overlever kamelen og for en god dag sammen med din familie. Hold fast ven og knusssssss:)

Juze.

Skrevet af juce, 10. marts 2019 22:50