Læs dagbog

Hader dem OPD kl 18.13 lidt ulovligt.. :´(

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 11. juni 2018 07:32

HJÆLP kl er 21.26

Har det rigtig skidt men ingen at kontakte kæmper for ikke gøre noget dumt, men er bange , og ved osse hvorfor jeg har det skidt.

føler mig fanget kan ikke komme ud, måske skal jeg ikke have det bedre, lorte hoved.


der 4 mennesker jeg hader, desværre bor 2 af dem stadig i ´samme by som mig, så dem i går og ja fik det skidt, alt det der skete dengang kom op i mig igen..

har det rigtig skidt her til morgen, pga af de 2...

og da jeg ikke har noget stabilt terapi forløb lige nu , ja så må jeg snakke med C om det..

forstår stadig ikke hvorfor ja især den ene at hun skulle være så led ved mig, jeg gjorde jo bare mit bedste på jobbet, der var intet der var godt nok til hende...

især de 2 har ødelagt mit liv...

gid jeg kunne gøre et eller andet så den smerte forsvandt, men ved ikke hvordan...

kl 18.13
jeg var nok lidt flabet, og det er vist osse ulovligt at hænge folk ud med navn på facebook, men de 2 det gjorde jeg det med, men kun mine venner kan se det, men sletter det ikke, så må facebook kontake mig eller politiet hvis de har et problem med at jeg bryder loven...

og ja så fik jeg snakket med nogen på mit værested om det men de tror ikke på de mennesker har været lede overfor mig,, så ja jeg snakker bare ikke med andre om det mere, der vil jo altid være nogen der ikke har oplevet dem såen…

lige nu prøver jeg at slappe af men nu må vi se hvad aftenen byder sig...

Kommentarer fra andre brugere

Hej november2

Ja, hvordan kommer man videre fra at være blevet behandlet elendigt af andre? Jeg kender det alt for godt desværre. Tak for at bringe emnet op, for det fik mig til at tænke på, at jeg selv har brug for at gøre noget af det, som før har hjulpet mig.

Det har hjulpet at tænke: “tilgiv dem, for de ved ikke bedre” (fra Bibelen) Og at bede en bøn til universet/Gud/livet (eller noget andet meningsfuldt) om at sende kærlighed til dem og hjælpe dem med at få et godt liv. Og så det gode slogan fra OA/AA “lev og lad leve” - jeg lever mit liv, og de lever deres liv. Al deres drama må de selv leve med, og jeg giver slip på, at jeg lod mig hvirvle ind i det. Og tilgiver mig selv for det, for jeg vidste heller ikke bedre. Og så afstår jeg fra at lade mig suge ind i mere af andres drama. Jeg siger min mening, så objektivt og venligt som jeg kan, og trækker mig så helt fra situationen og stopper med at dyrke dramaet. Altså jeg diskuterer det ikke med andre mere end allerhøjest nødvendigt. Og jeg stopper kontakten til den/de som driver dramaet fremad.

Før er jeg selv hoppet i med begge ben - har villet have oprejsning og retfærdighed, andre skulle forstå mig og jeg skulle forstå dem, vi skyldte hinanden rene linjer og at få talt ud om det hele osv osv. Men det fokus gør at jeg virkelig bare holder FAST i dramaet. Jeg er nødt til at fjerne mig fysisk fra de mennesker og støtte med at kommunikere med dem fx på SMS. Jeg må anerkende, at jeg overhovedet ikke forstår, hvad der driver andre mennesker og nogengange heller ikke helt forstår mig selv. Vi mennekser er helt uperfekte og livet er totalt krøllet og ulogisk og uretfærdigt. Men der er også mange positive mennesker og oplevelser osv i livet, og det øver jeg mig i at være taknemmelig for og have fokus på. For det giver mig glæde. Drama suger al glæde og livskvalitet ud af mig. Så jeg må slippe det, også selv om det betyder, at jeg aldrig får den forståelse og de undskyldninger som jeg synes at andre skylder mig. Det er ok.

Igen tusind tak for at bringe emnet op. Jeg havde virkelig brug for at opfriske det her igen igen igen igen....

Kram
Julie

Skrevet af juliejulie1, 11. juni 2018 11:51

stoppe med at have kommunikation på SMS

Skrevet af juliejulie1, 11. juni 2018 11:54

Had æder ens energi indefra og er ikke en hjælp til at komme videre. Hvis du forsøger at hævne dig ved at nævne deres navne i facebook som kun dine venner kan se, så er det mislykket. De vil sandsynligvis bare grine dig op i ansigtet. Borderlinere er gode til drama. Men det er da god underholdning.

Hvis det fylder meget, må du i terapigrupperne finde en løsning på at komme videre. Sket er sket og det kan ikke gøres om. Skal det fylde resten af dit liv hvor du hader løs og ikke rykker dig. Det er dit valg.

Skrevet af Øllgård, 12. juni 2018 11:27

En lille hævn tror jeg, kan have en lægende virkning. Jeg sagde LILLE. Et ofte hørt argument mod hævn er, at hvis nogen gengælder øje for øje, ender det med at begge personer blir blinde. Det eksempel er kun argument mod en 1:1 hævn, og en hævn hvor afsenderen er tydelig. Det er alt for vidtgående at fravælge hævn totalt.

De tilfælde hvor jeg er blevet udsat for en uret, nager mig ikke så meget, hvis jeg har udført en hævn. Hvis uretten popper op i min bevidsthed, kan jeg straks fokusere på min hævn og få det bedre. For at undgå gengældelse for hævn, er min hævn udført uden tydelig afsender og altid lang tid efter den oprindelige ugerning. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning har jeg hemmelig adresse.

Uetisk ? Det må komme an på, hvad den oprindelige ugerning har været. Hvis skiderikken ikke kan have været i tvivl om, at han/hun har opført sig forkert, vil jeg ikke kalde hævnen uetisk. Hvis en uret ikke hævnes, vil skiderikken ureflekteret gentage sin adfærd overfor nye personer.

Skrevet af Hasselmus, 13. juni 2018 10:25