Læs dagbog

ingen overskud, og snart uden terapi

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 11. december 2018 22:30

lever i en bobbel, mine tanker flyver rundt og har ingen overskud til noget, har ikke købt nogen julegaver endnu, er heller ikke i jule humør, har mistet min bostøtte så har fået en ny og kemien er der ikke endnu, så det svært, og har 1 samtale tilbage i Roskilde på torsdag, det jeg os rigtigt nervøs for stå alene.. har det rigtigt skidt orker ikke mere, ved ikke hvor længe jeg kan holde det ud...

der kun 1 god ting i denne uge min veninde er hjemme her i december så vi skal ses lidt i morgen.

Kommentarer fra andre brugere

Du skal nok arbejde med at gøre dig selvstændig og uafhængig af behandlerne.

De varer som bekendt ikke evigt. Nogen får nyt job undervejs og man skal lære nye at kende. Husk nu, at når terapitimen er til ende er du ude af behandlernes sind, da de skal koncentrerer sig om den næste i køen. De tager ikke deres arbejde med hjem og tænker over de samtaler de har haft i løbet af dagen. Det har de lært på studiet.

Måske det er godt med en pause. Man kan godt få et afhængighedsforhold, især når man er borderline. Borderline betyder jo grænsen til psykose og det er svært at løsrive sig fra behandlerne.

Hvis det er for svært, må du se, om din læge kan henvise dig til et nyt forløb. Du skal dog være klar over, at det ikke er sikkert, at du får den samme behandler igen, hvilket egentlig kan være sundt nok.

Skrevet af Anonym, 13. december 2018 17:52