Læs dagbog

Håber ikke på stejken bliver til noget opd 10.16

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 12. april 2018 07:51

rent egoistisk håber jeg ikke stejken bliver til noget, det vil betyde der ikke vil køre noget tog, så kan max komme op til mit behandling 1 gang, eneste jeg håber at den så kun vil vare 1 uge...
men er bekymdret, for behandling er vigtigt synes jeg.synes bare ikke min far skal køre mig 2 gange i ugen...
så ja landet går pænt i stå...
også der bare nogen der ikke fatter at jeg bekymdre mig om det, og bare skriver der findes altid en løsning, åh nej ikke lige her.

føler lidt jeg bliver taget som gisel suk
så de må godt snart få lavet en aftale så det ikke går ud og min behandling...

Jeg er begyndt at analysere for meget igen, når jeg er sammen med andre mennesker ligger jeg meget mærke til hvordan de er og hvad de siger... og nogengange for jeg osse tænkt og hvordan jeg var i den relation, det ret belastende at jeg gør det.. men minder mig om at nyde det gode som der sker og ikke hænge mig så meget i fortiden plus hele tiden vil en masse i fremtiden... det gælder om at jeg får det så godt som jeg nu kan også kommer fremtiden bagefter..skal op til min psykolog i dag, skal først afsted 10.52 det rart nok..

Kommentarer fra andre brugere

Kan godt forstå, at du ikke håber at strejken bliver til noget. Nå man ikke er en del af det arbejdende samfund, kan man ikke forholde sig til, hvad der strejkes om, fordi man liver i sin egen lille verden og magter ikke at forstå det øvrige samfund. Strejken er vigtig og Sophie Løhde har som statens arbejdsgiver begået en svinestreg, men det interesserer dig nok ikke :) Håber dit tog kører, så ihvertfald du kan komme til psykiatrisk behandling.

Skrevet af Øllgård, 12. april 2018 15:18

Hej øllgård .... jo det interesser mig en del for strejken , er selv uddannet pædagog , så føler med dem og ja osse de andre alm arbejdede folk.... men håber alligevel , at de kan blive enige.

Skrevet af november2, 12. april 2018 18:29

Øllgaard; det var da en forrygende mængde forudintagelser pakket usandsynlig flot flot ind. November skriver jo ikke at hun håber de offentlige bliver kneppet i røven. Blot at strejken ikke bliver til noget. Det håber jeg (jeg er fuldtidsansat med et barn i børnehave-er det så ok?) sgu da også. Skulle du ikke tone din nedladenhed en lille smule ned?

Skrevet af Anonym, 12. april 2018 19:08