Læs dagbog

gik godt igår... men har det skidt i dagOPD kl 19.28

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 16. august 2019 08:34

19.28
tja så kæresten lige valgt at få lavet lidt bil igen i morgen den uden at snakke med mig om det passede ind han vidste godt jeg skulle noget søndag typisk ham føler lidt han ligeglad med mig.... er træt af ham.
og min veninde der flyttede til kbh ja hende ser jeg ikke ret meget og vi skriver ikke ret meget sammen så føler mig faktisk til besvær der..

har valgt at drikke i aften og ja det er dumt men har været alene siden kl 13 , hader mig selv …

føler faktisk kun der er 3 mennesker der gider mig resten de sku ligeglade når det kommer til stykket.... suk
det gik godt den time det tog med pigerne, jeg blev kastet lige ud i det jeg vidste ikke hvad jeg skulle lave så stod lidt og kiggede fordi træneren var alene så hun skulle i gang med det samme så jeg fik små opgaver senere kom der en ekstra træner heldigvis så, men pyt klarede den. men ved ikke om jeg vil med på træning lejr der er om 14 dage, os fordi der er 28 børn og 4-5 hjælper/trænere. plus den lejr jeg lige har været på har været lidt hård. så det vil jeg tænke over frem til tirsdag.

her til morgen har jeg det skidt, har uro, er træt og har trang til selvskade kan ikke mærke mig selv det vildt ubehageligt

skal kun snakke med min bostøtte kl 11 og ellers vaske tøj i dag , rart med en slappe af dag.



Kommentarer fra andre brugere

Hey søde Linenuz forstår godt hvis du ikke vil skrive hverdag, jeg er blevet syg og har ligget i sengen de sidste par dage, har av hals og feber. Men jeg forstår os hvis du ikke magter endnu en omgang trænings lejer, du skal osse passe på dig selv, og mærke efter hvor dine behov ligger. Det og at du føle venner og kæreste svigter, måske er det noget du føler? Måske er der ikke noget i det? men det ved vi ikke før vi spørg dem ad vel:) Jeg forsøger selv at tage tyren ved hornene, for netop ikke at gå ned med flaget over et "Måske"

Jeg håber du ikke drikker for meget, så hellere gå i seng med lidt beroligende musik? men jeg kender godt duren, det er som om vi bløder følelser ud af både øjnene og øre, og at livet viser tænder når vi i forvejen ligger ned:( Men du skal nok få det bedre, tro håb og kærlighed ...hold fast vi er på gyngende grund! der er lagt op til orkan! så skipper på med hatten ven, og ud med skude på høj sø, indtil solen igen vil skinne bag en lille fin blå sky....

Du er holdt af MiiiiiiG kæmpe knusssssss

Juze:)

Skrevet af juce, 16. august 2019 23:26