Læs dagbog

Hjælp!!! Har så ondt indeni OPDkl 18.54

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 17. februar 2019 11:03

Har rigtig meget uro og mange selvmordstanker men kan ikke tage pn, skal ud til mine forældre snart...

Kan ikke mere er rigtig ked af det, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, har lyst til opgive , for hader mit liv det gør helt ondt indeni.

Er meget alene fordi kæresten vil ikke trækkes med ned så vi ikke så meget sammen...

Hjælp!!!

kl 18.54
skal Ses med C i morgen vil fortælle hende hvordan det står til og måske jeg skulle overveje en indlæggelse...

Kommentarer fra andre brugere

Hej november2

I meget meget lang tid, har det været som du skriver her. Der er intet nyt og alt er som det plejer. Læser man din dagbog for et år siden - er det de samme ord.

Hvorfor råber du så hjælp her, og hvad forventer du, at DepNet brugerne kan gøre. Der er ingen her, der fysisk kan holde dig i hånden, måske giver dig et medlidenhedsord med på vejen.

Det er klassisk for din diagose. "jeg kan ikke mere", det skriver du hele tiden. Der er ingen udvikling til det bedre, heller ikke denngang du fik (intensiv?) psykologbehandling.

Synes du skal spørge din læge om du kan komme i behandling for din diagnose.

Skrevet af Anonym, 17. februar 2019 12:18

Dengang du gik til psykologhjælp kunne du heller ikke mere. Du har garanteret fået værktøj til at arbejde med dig selv, men undervejs var der stilstand ? Du krævede din ret til timer, da psykologen var på barsel og var sygemeldt til trods for, at du ikke fin noget ud af det. Var det samtalen du var afhængig af, selvom du ikke fik det bedre og angsten for at hvis du fik det bedre, så ville der være en ende på psykologsamtalerne.

Blot nogle strøtanker. Har du været til psykoedukation - undervisning i at have en personlighedsforstyrrelse. Måske det var noget for dig.

Skrevet af Anonym, 18. februar 2019 13:14