Læs dagbog

faldt i , øv

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 19. februar 2020 21:22

Dumme mig faldt i igår havde gået 85 dage uden selvskade også gik det galt igår , havde en rigtig dårlig dag, havde prøvet en masse aktiviter af men lige lidt hjalp det.

Her til aften er trangen der igen , men kæmper imod fornuften siger osse det ikke hjælper noget at skade sig selv hjælper lige 2 sek.
det der satte det igen var udsendelse "død piges dagbog", som dr1 viste i mandags.

godt jeg skal snakke lidt med C i morgen.

nu skal det sidste af aftenen bare gå, men det er hårdt.

Kommentarer fra andre brugere

Op igen, vi kan lære nye metoder, det er flot med 85 dage, en stor sejer:) Jeg tror at du vil ha gavn af en snak med C i morgen, vær ærlig og del din smerte, for når vi deler den vokser vore medfølelse for vores eget jeg og lader andre bære noget at det svære andsvar.

Du er sej søde Linenuz:) Ps. ved du hvordan Kirae har det? hun har slettet sig herinde, og jeg føler skyld:(

Knusssssssss ven

Juze.

Skrevet af juce, 19. februar 2020 22:24

hej juce

tak for din besked, fik snakket lidt med C om det rart at komme ud med det hele der driller for tiden.

Jeg har også tænkt på kirae, og ved desværre ikke hvordan hun har det meget længe siden jeg set noget til hende... du skal ikke føle skyld, hun har selv valgt at slette sig det er ingens skyld
knus line

Skrevet af november2, 20. februar 2020 20:00

Hey igen Linenuz:) hvor er det godt at høre, at su fik lettet dit hjerte, der skal noglegange ikke mere til end at få vent det indre udvendigt, og taaak fordi du skrev om Kirae, jeg håber hun ved vi holder af hende, og ja jeg må slippe den dårlige skyldfølelse, håber du for en rolig og afslappende aften kæmpe knusssss

Juze.

Skrevet af juce, 20. februar 2020 21:38